Rádi minimálně poradíme! Kde rádi kešujete? Ve městě, nebo v přírodě? Na sněhu, nebo raději ne? Pěšky, nebo běžky? V Jizerkách je krásně Spíše kratší výlety, nebo celodenní? Ráda nějakou složitětší, náročnou cache, multicache, nebo spíše více jednodušších?
Vzhledem k tomu, ze mam jako doprovod dva (ode dneska mozna tri) psy, tak radsi priroda, dosazeni pesky, na bezky bych musela udelat sprezeni Teren nemusi byt nejobtiznejsi, preci jen nejsem nejmladsi a kesuju vetsinou sama, klidne nejaka multi, ale ne moc slozita, zatim sbiram zkusenosti, do Jizerek nebo k Jestedu se dostanu autem, to problem neni…
Ale budu i ve meste, tak pokud jsou v centru nejake povedene, tak by mne take zajimaly…
Diky za rady a za pomoc
Vzhledem k terminu, ktery spada do obdobi konani sampionatu - Mistrovstvi sveta v klasickem lyzovani, www.liberec2009.com je rada celkem jednoducha. Cele mesto bude doslova paralyzovano. Jested - nedostupny. Centrum - nedostupne. Jizerky - preplnene. Plno uzavirek, zakazu, zacpy.
Mnoho kesi v prirode bude take ukryto pod snehem. Jedinny smer, kde se nachazi nejake cache v prirode, odlovitelne v zime, je smer na Frydlant. To je ovsem velmi pekny a prijemny smer.
Doporucuji tedy GC15M5J, Prochazka po Vinicny, a jeji prilehle okolí, a GC1B2BD, Frydlantska prochazka v.2, a jiste se najde neco dalsiho, zajimaveho pobliz.
Myslím, že ani v Liberci to nebude tak horké (možná jsem naivka) v okolí Lidových sadů. Normálně autem zaparkovat na konečné tramvaje na straně u Jizerek (přímo ve smyčce) a jít nahoru na výhledy na Liberec [cache]GC1EG91[/cache], [cache]GC1GEVR[/cache]. Ještě jde Rudolfovská VE [cache]GC1BA00[/cache] (musí se jít kus po silnici), a multina Jezdec [cache]GCZX6K[/cache] (v zimě asi náročný terén).
Mlynářův kříž, Lesní koupaliště, Liberecká výšina a Rudolfov bude asi kvůli sněhu těžké najít.
Jinak pozor na cestách, můžou po nich sjíždět lyžaři.
Dneska jsem byla za kopci (v Hejnicích), a tam na rozdíl od Liberce bylo překrásně, teplo, svítilo sluníčko, úplný jaro, nááádhera!!! A co je pro kešery hlavní, pod horami už není téměř žádný sníh!!!
Takže souhlasím s Pažitkou, na lov během šampionátu bych vřele doporučila tento směr…
Hoj kolegové ze severu. Zítra se chystám Vaším směrem a strávím tam pár dní (týden). Neříkám, že každý den, ale občas bych si rád vyskočil na nějakou cache.
Můžete mě říct, jestli jsou tradicional keše v Turnově odlovitelné i přes ten příval sněhu? Nebo to mám nechat na období až sleze sníh? Má cenu se šplhat na ty skály?
V centru Liberce se budu pohybovat přes den v pasáži Plaza (jmenuje se to tak?) a tam toho moc k odlovu není. Buď už to mám odloveno a nebo jsou to mysterky, které se mě nechce luštit.
jooo, to je bezva tip !
po poslednich privalech, kde na miste samem nebude snad ani pomnicek videt, natoz ty metrove smrcky kolem, to bude veru hledani jako pod lavinou. takze doporucuju vzit hulky s poradnymi hroty, bo co nenapichnes, to nenajdes :D:D
autor tam na jare rad zajde.koneckoncu, on uz to ma jako takovy ritual:D