Hledám všechny schopné ruce a hlavy z Varnsdorfska a okolí na pomoc při zakládání série varnsdorfské

Jak už jsem napsal do předmětu jednalo by se o zakládání série varnsdorfské křížky.
Hledám pomoc kvůli tomu že ve Varnsdorfu a okolí je téměř nespočet těchto drobných skarálních památek a já jediný geocacher bych je nedokázal všechny spravovat.
V případě zájmu mi sem napište.
Pokud budete mít otázky tak: E-mail: [email protected] (ODPOVÍM DO DNE)
Tel.: +420 720 117 086 (PŘEČTU OKAMŽITĚ, ODPOVÍM CO NEJRYCHLEJI (NEMÁM KREDIT)
Díky pb-karan!

A na co je jako počurané mikro u každého křížku? :o

A k čemu je tohle pruzení, ještě jsi tam nebyl a už je všechno špatně..

To slovo „nespočet” mě děsí… jsem od přírody prudič :wink: tak proto. Někdo zas získal představu, že série u křížků je IN. Já mu to neberu, ale svůj názor si tu plácnu… Navíc to byla jen otázka.

Jelikož jsi zde svůj úmysl prezentoval veřejně, musíš čelit slabomyslným výpadům na svou osobu a kvalitu své práce kterou jsi ještě nevykonal. Nevěš ale hlavu a nenech se odradit. Jistě se najde nějaký zkušený kačer z tvého okolí či někdo kdo má tento kraj rád, a jistě ti pomůže.
Taková série má ovšem své úskalí. Dvě jsem již prošel a zde jsou mé postřehy.

• více krabiček se rovná více nutné údržby, tzn. výměna logbooků, poničené krabičky, zničené maskování a podobně.
  • méně znamená někdy více, někteří kolegové budou sbírat jednu za druhou bez vztahu k danému místu či myšlence a budou nespokojeni od velikosti, kvality, či myšlenky a proto se nabízí spíše myšlenka dlouhé multiny, kdy je nutné sbírat indicie a z toho plyne, že někteří se budou muset na daný objekt i podívat
  • některá místa mohou být díky návštěvám poškozena, nedělej si iluze, že co kačer to slušný člověk

Jistě by se toho našlo více. Od myšlenky k realizaci někdy vede dlouhá cesta. To uvidíš sám až se budeš potýkat se spoustu problémů. Jak se pravý 2x měř a jednou řež.
Myškin

Jo, máš pravdu, série a kombajny jsou in, a bude hůř…no třeba nedá keš ke každému ale ob jeden:)

Co třeba varianta 1 mysterka s QA u křížků ?

Zkus vybrat jen ty nejzajímavější a pokud to jde na místě kde se dá keš dobře ukrýt. Keš pod kameny na mezi nedělá dobrý dojem a bývá často poškozená a počet kamenů s neustále mění.
Nezapomeň, že každá keš má mít svůj listing který musíš vytvořit a naplnit nějakými informacemi. Pak je dobré sehnat si nějaké knihy, či se podívat na internetu a samozřejmě všechno si obejít v terénu.

A ještě jedna věc: zkus si představit, jak to v okolí každé keše bude vypadat po 50, 100, 200 nálezech. Když budeš mít pocit, že příroda nebo třeba ty křížky nebo přilehlé zdi budou trpět, tak tam radši krabičku nedávej.

Je to omyl, nebo má Varnsdorf něco společného se Žďárskem?

No jasně, že má… Oboje leží v ČR :D. Promiň, ale nemohl jsem si pomoct ;).

Žďársko neleží v ČR, ale v Chřibské vysočině, jak někdo trefně podotkl :). A jak známo, Chřibská vysočina neleží v ČR, ale v… nějak mě nic nenapadá, doplňte si sami ;).

Vím že Varnsdorf nemá nic společného se Ždárskem to že jsem do dal do téhle kategorie by omyl.
Je od vás hezké že mi sem píšete co se vám na takovýchto sériích nelíbí apod. ale nikdo se vás o to neprosil! Už vůbec to nebylo založeno pro lidi kteří do projektu jenom ryjí, ale pro lidi kteří chtějí přiložit ruku k dílu.

Ještě něco o podobě série už mám jasno, takže mi nemusíte ochotně říkat jak to mám dělat sám jsem už 2 keše založil.

A čemu se divíš? Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. To je stará známá věc :wink:

Já už spoluautorem jedné série (Knoflík) jsem, takže bych se nerad vrhal do dalších akcí. Ale za sebe ti můžu slíbit, že jestli do toho půjdeš, určitě si je odlovím :wink: A abys neřekl, tak ti můžu poskytnout nějakou tu PETcache a případně pár dobrých rad B).

pb: Bez urážky: to víme, a taky víme, že máš zatím jen 58 nalezených. Možná právě proto jsou tu ty rady.

Přesunuto do obecné sekce, ani jsem si nevšiml, že toto vlákno je ve Žďársku, díky Bořku…

Má jen 58 nalezených, no a co?
Už teď jím založené keše strčí i listingem do kapsy nejednu "zasloužilou" krabičku.

výborně řečeno