Hledáme Cimrmanology k založení série keší

Jak už podle názvu vyplívá hledáme lidi z okolí Bohdalovic, Tanvaldu, Mariánské Hory a pak kolem Souše a Polských hranic co by měli zájem společně s námi založit sérii 10 keší (9 klasických+1 bonus)
Tedy od Navarova až po Polské hranice vede Cyklostezka Járy Cimrmana a má 9 zastavení (u každého zastavení je cedule s informacemi o tom místě ve spojení s Cimrmanem - viz odkaz níže) kolem již zmiňovaných lokalit a my by jsme rádi na počest tohoto velikána založili po této trase pár krabiček, ale nezvládali by jsme údržbu v tak vzdálených lokalitách, proto hledáme lidi co by do toho šli s náma.
Pro představu je zde odkaz s mapou a přibližných souřadnic (Body jsem zjišťoval s pomocí mapy a dosazováním do google mapy, takže je to opravdu přibližné)
Odkaz: http://alic.wz.cz/Cimrman/cimrman.html

Další podrobnosti dle zájmu.

Uz dlouho premyslim o zalozeni kese v Tanvalde. Na budove mistniho kina je socha J.C. v mlze, ktera me fakt hodne rozesmala. Zatim jsem ve stadiu vymysleni, kam ji dam a uz neco malo vymyslene je. Do TNV jezdime ke tchyni tak 1x za mesic. B)

Zkuste oslovit jessie.r.

Jo o té soše jsem už také slyšel. Dost dobrý :smiley: Tak pokud by jsi měl zájem, tak můžeme pomalu začít plánovat. A mysleli jsme že by pro tuto sérii bylo dobré udělat nový účet na GC.com. Pokud by se na tom tedy podílelo více lidí, tak aby se to spravovalo z jednoho účtu.
Co se týče listingu, tak se o to klidně postarám a mohu zajistit nějaké ty krabičky. Od nano až po regular, plastové, kovové, dřevěné, všelijak maskované. S tím my si rádi pohrajem. Jde hlavně o to jak jsem již psal, že pro nás by bylo docela daleko kdyby jsme to měli jezdit opravovat a tak.

Děkujeme, zkusíme ji oslovit.

Tak jessie.r odepsala s tím že teď nebude mít tak 3 týdny přístup na internet, tak chvilku počkáme.

Trošku pomoci bych asi mohl, spíše ale s materiály do listingů, pokud by o nějáké archiválie z historie divadla JC byl zájem

Ahoj, mám v Tanvaldu chalupu, kousek od kina se zmiňovanou sochou Járy Cimrmana v mlze, mám taky nějaké foto ze Spanilé jízdy Járy Cimrmana z letošního roku a z poklepání na základní kámen muzea Jary Cimrmana , který se bude stavět v Příchovicích :wink: kdyby byl zájem.. pište klidně na mail [email protected] nebo přes geocaching.com

Hele, neber mi to misto!B)

Pekna serie na tema Cimrman je u nas na jihu, kousek od Pisku "J jako Jara"

kešek járy cimrmanovic není nikdá dost :wink:

taky by je to pak chtělo dát do bookmarku, aby šly všechny stáhnout jedním PQ :wink:

jojo, járu já můžu