Bohužel stávající hosting funguje tak, že často nefunguje a proto bychom se rádi poohlédli po něčem spolehlivějším. Pokud víte o nějakém spolehlivém hostingu s dobrou podporou, dejte nám prosím vědět.
Co potřebujeme: PHP4, MySQL, spolehlivý provoz s minimem výpadků. Databáze má teď 44MB, soubory 180MB. Takže potřebujeme něco s dostatečnou rezervou.
Uvítáme: cron, dobrá administrace přes web bez nutnosti něco řešit přes hostera. Cokoliv navíc ![]()
Řeším podobný problém a zatím mi podle zkušeností jiných vycházejí FORPSI nebo SAVANA
Pro firemní účely už 6 let využíváme služeb Arachne. Musim říct že za celou dobu kromě jediného výpadku na jeden den nikdy nebyl problém. Navíc jsou velmi benevoletní ohledně překračování datových limitů ![]()
www.arachne.cz
Jsme na Forpsi ze stejným RS a naprostá spokojenost.
Jakou má forpsi velikost databáze? Má cron?
Prosím posílejte odkazy na služby, které splňují minimální požadavky. Už teď máme databázi 44MB (asi moc píšete) a to přesahuje nabídky některých hostingů. Takže vhodnou velikost databáze vidím tak nejméně od 60MB, nebo lépe dynamicky do volného místa,
Ja osobne mam velmi dobre zkusenosti s komercnim webhostingem u Web4U. Myslim, ze hosting za 169,- mesicne (pri rocnich platbach je navic jeste 10% sleva…) by mel bohate stacit, a prostoru tam je 20GB. Viz. http://www.web4u.cz/webhosting/optimal
Zadarmo to teda neni, na druhou stranu je to opravdu hodne muziky za malo penez.
Pouzivam je snad uz ctyri roky, a zadny problem. Profesionalni pristup, telefon jsem nikdy nepotreboval, vse jsem si udelal bud sam, nebo se vse rychle vyridilo e-mailem. Data jsou casto zalohovana (tusim, ze 4x denne!), bezi to na serverovych clusterech, takze zadne problemy kdyz nekde neco odeslo, atd.
Ostatne, zrovna na jednom z jejich hostingu prave vnika novy web pro GeoGet.![]()
my přesouváme projekt na http://www.banan.cz/ tak snad nebudeme litovat ![]()
Na banány jsem slyšel jen stížnosti, ale vlastní zkušenost nemám
Asi hodně důležitá bude povolená max. velikost databáze… se obávám, že její velikost bude s časem růst exponenciálně ![]()
Já používám webhosting u www.cesky-hosting.cz: rozumná cena, dostupnost stránek výborná, rychlá a vstřícná podpora. Takže doporučuju tohle… ![]()
lidi v mým okolí doporučujou station.cz
Na banánu mám dva weby a už se nemohu dočkat až vodtud vypadnu.
S banánem musím pořád řešit sql limity a nastavení apache není taky nic moc hlavně tedy pro RS systémy.
Další web mám na gigaserver a jsem velmi spokojen.
Jen tak pro zajímavost ty dva weby jsem měl předtím na hostingzdarma a moc lituju že jsem odtud vypad zrovna k banánům ![]()
nevim jak je to jeste aktualni, ale ja hostuju u websupport.sk. Bud muzete vyuzit hostingu primo na miru, nebo neomezenyho.
Já se s osobní zkušeností přimlouvám za web4u.cz
Mam hosting u www.ceskyhosting.cz a behem tri let jsem jednou kontaktoval podporu. Za slusny peniz bezchybna, plne funkcni sluzba.
Ahoj, vyzkoušel jsem spoustu různých free hostingů a také forpsi. Ale musím říct, že nejvíc spokojen jsem s hostingem www.klenot.cz. Jejich služby využívám o něco déle než 2 roky a k mé naprosté spokojenosti. Vyzkoušejte ![]()
No ja mam svuj vlastni server umistenej v jednom housingu a nestezuju si. Konektivita dobra a znamejm tam umistuju jejich weby, za provozni naklady
Nikdo si zatim nestezuje ![]()
Web4U a plná spokojenost. Případný výpadek tam řeší v rámci minut.