hledáme kačera

Ahoj,hledáme kačera který by byl ochotný nám pomoc s Dakotou 10 (stahování PQ atd.),nastevením geomailu a ještě několika "problémy".Četla jsem už všechny možné návody a diskuze,ale radši bych to probrala s někým osobně :)Pač se mi stále nedaří:(Jsme z Chlumčan,ale do Plzně pro tebe klidně přijedeme a zase odvezeme;)Neznáme žádné kačery,kteří by nám mohly pomoc:(

ahoj… nemám sice s dakotou zkušenosti, ale není problém poradit… pokud mte čas v týdnu, tak se dá domluvit sraz někde na kafe v centru města… notebook nosím pořád a wifiny jsou skoro všude… jinak pravidelně poslední čtvrtek v měsíci máme regionální geoevent v čajovně a vlastní web gc-plzen.net

Ahoj,já jsem na mateřské s dvouletým drakem a babičky na hlídání nejsou.Manžel dělá 12h směny.Tak by mi spíš vyhovovalo prostředí u nás.Klidně pro tebe dorazím a zase odvezu.

oki, tak to jo… zítra odpoledne mám volno, ale rád bych viděl VPS, ta startuje někdy kolem 4. odpolední… vyhovuje brzké odpoledne?

Ahoj,klidně můžeš hned po poledni nebo dopol.a strart VPS si nenecháme ujít ani mi:)prozvon mě na 773 987 867 a já ti brnknu a domluvíme se po drátě:)