HOLUX GM-100

Nevíte někdo o schematu komunikačního kabelu k HOLUX GM-100 ? Nebo nenašel by se majitel tohoto přístroje (a kabelu),který by mi za mírnou úplatu provedl upgrade softwaru?

Blahopreju HOLUX GM ke stovce nalezenych cachi!

Promin, tento zertik se primo nabizel. Jestli ti to pomuze, nasel jsem, ze v Evrope se HOLUX GM 100-101 prodavaji pod obchodnim nazvem ALAN MAP, mozna by ti lip poradili na tomto foru (nemecky, asi i anglicky by se tam dal vznest dotaz).

I já srdečně blahopřeju HOLUX GM! První stovka je vždycky ta nejhezčí.

:smiley:

Děkuji za gratulace, zatim jsem našel jednu a jestli se mi nepodaří flashnout nový firmware, tak asi bude na nějakou dobu poslední. V současné době totiž nechodí polovina funkcí…Třeba taková ta šipka, která ukazuje kam mám jít..prostě to ukazuje jenom souřadnice a baterky v tom vydrží asi hodinu. No,stálo to 1700,-
Díky za odkaz na ALAN MAP, ale tam se zabývají poze novějším GM 101. Nejblíže jsem sehnal nějaké informace snad ze Španělska, prodávali to pod názvem HOLUX eFOX Having been playing around for several days with a brand Firmware jsem sehnal od výrobce, ale bez kabelu se nehnu…

Nasel jsem seriovy kabel pro Holux eFox za 12,- Euro. tady

Diky. Kamarad jim napsal nemecky, jestli to umi poslat do Cech a zatim cekame na odpoved…

A jak je nyní po třech měsících jasne, už nám ani neodpoví. Ach jo.

Tak,rok se nam s rokem sejde a ten kabel jsem stale nesehnal :frowning:

Já tady našel jen tohle Having been playing around for several days with a brand, ale našel jsem i typ LOWRANCE GM-100, možná je to jen shoda názvů, ale okoukni to, třeba ti to pomůže…

PS: Tak to ti nepomůže, páč je to jiný přístroj, konečně jsem ho našel s obrázkem :frowning: Tak tu máš aspoň odkaz na lokální distributory… http://www.holux.com/contact/index.htm