Dobrý den,
jsem tady úplným začátečníkem, mám gps Oregon 450 a chtěl bych se pozeptat, zda je možné hromadně nahrát např. všechny kešky v celé ČR.
Děkuji !!!
LIIV
Ahoj,
tak to určitě nejde. Oregon má omezení na počet keší, tuším 3000 a v republice jich je přes 15000. Nejlepší je pořídit si nějaký databázový produkt (např. GSAK nebo jiný) a podle toho, kde máš v plánu kešovat si nahrát třeba místo s okolím nebo cestu. Mrkni na fórum a návodů na tento postup najdeš dost.
Hunda
mozna ze jako POI by se to tam naladovat dalo, ale nerikam to zavazne, nepouzivam POI…
Použij vyhledávání a dozvíš se to… je tady na toto téma několik vláken :@
Všechny keše v CR dostaneš do Garmina jako POI. Ale udržovat aktuální stav v GPS všech keší v CR je šílenost. Takže jde to…
Ale je potřeba na to mít nějaký zdroj dat. Jako PM user si můžeš nastavit sadu PQ a ty pak nahrát do GPS nebo je předzpracovat v nějakém programu GeoGet/GSAK/MoZiGo. Jako BM moc možností nemáš, jen ukládat jednotlivé html stránky nebo použít nějaký vykrádač stránek gc.com:@
Měl jsem eTrex Vista HCx a protože odešla, tak jsem řešil stejný problém. Daktu 20 jsem vyloučil pro jas displaye, fakt hodně šedý. Zbyla 62s a Oregon. Bohužel 62s ani Oregon 550 nebyly a tak jsem skončil u Oregon 450. Je to fakt obrovská a těžká mrcha, ale rozlišení a podsvícení je super! Hlavně oceníš u rastrových map. Dotykáč občas zlobí a je nepřesný, ale s tím jsem počítal. Přišel jsem teď o nerozbitný a voděodolný foťák, tak bych dnes bral spíše Oregon 550, ten foták na momentky není špatný a je to príma mít vše v jednom. Bral jsem Oregon i proto, že ho používám i jako autonavigaci. Ale pro čistý outdoor bych spíše doporučil 62s. Přeci jen v terénu jsou lepší tlačítka než dotykáč.