HTML kod

Ahoj nainstalovala jsem si aplikaci handygeocaching do mobilu ( Nokia C5) na geocachingu a pořád mi to říká, že mám kontaktovat autora, že geocaching pravděpodobně změnil HTML kod. Prosím co stím mám dělat když mi to normálně první 3 měsíce fungovalo perfektně. Díky za odpověd a radu keslinka :wink:

stahnout si aktualni verzi programu

Jojo, dycky po nějakých aktualizacích na stránkách, když se změní např. způsob autentifikace (což ani nemusíš poznat), musí na to ostatní programy reagovat a aktualizovat se… v mobilu to automaticky neuděláš, musíš vlastníma ručičkama. Na net, najít nejnovější verzi a nainstalovat ji vlastně úplně stejně, jakos to dělala minule.

Děkuju za odpověd, ale mohl by mi ještě někdo najít odkaz na novou aplikaci. Našla jsem jen aplikace Handy Geocaching verzi 3.2.5 a 3,5 a i přes tyto aplikace mi to nejde. Chce to po mně aplikaci 3.5.2 je to nějaká nová verze, kterou ale nemohu najít. Díky ta pomoc. keslinka

http://code.google.com/p/handygeocaching/downloads/list?can=2&q=label:Stable

Moc děkuji můj geomanžel je šikulka a společně jsme nainstalovali a můžeme se pustit na odlov kešulek. ;);):slight_smile:

Tvůj šikulka geomanžel by se měl ještě naučit používat Google :wink:

uf geomanzel, to je slovo :smiley:

Jejda, když se tady rozdávají rady… Mám si do mobilu stáhnout GCzII nebo handygeocaching nebo obě dvě?

-> bubbu: A jaký máš mobilní telefon? GCzII je určen pro operační systém Windows Mobile, Handy Geocaching pro přístroje s podporou J2ME.

Aha, garmin asus m 10 a pro ten doporučují na stránkách výrobce GCzII, takže už jsem to pochopila. Díky.