Tak za jeden měsíc(a kousek) udělat sto keší bez GPS-ky, to je výkon hodný obdivu a samozřejmě příležitost k velké gratulaci. Pěkně ses do toho Ivo obul. Blahopřeji k nalezení 300 krabic.
Taktéž gratuluji. Tak teď už by sis tu GPSku i zasloužil! Ne? Mám se přimluvit ?[:P]
Gratulujeme, u armády by z Vás měli radost [H]
Gratulujeme, to byl fofr!!! Tak ať se daří a ve výbavě se objeví třeba i nějaká ta GPSka [;)]!
Gratuluji, bez GPS skutečně nevídaný výkon! Jen tak dále!
Děkujeme za gratulace. Jen bych k těm komplimentům rád dodal, že to nebylo celé bez přístroje. Jirka zapomněl skromě dodat, že část z té stovky jsme odlovili v jižních Čechách společně s jeho přístrojem. Je ale také pravda, že u některých pixlí jsem byl dřív, než se přístroj odhodlal ukázat na správné místo [:D].
Můžu vás ale uklidnit, na přístroji už se pracuje, v úterý jsem ho měl půjčený na třech přírodních pixlích v Bratislavě a Červenou čiapočku bych bez něj asi nedal a hlavně bych na zpáteční cestě zřejmě zabloudil. Takže do prázdnin už budeme taky vybaveni jedním modrým garminem [;)]. Je jen otázka, jestli u některých keší nebude spíš na obtíž... [:^)]
Gratuluji Ivovi a spol. [Y] ještě se budeme muset hoooooodně učit.
Velká gratulace!! Jedete jak georychlík ![]()
Chvíli to člověk nesleduje a nestačí se divit! Už jsme vás skoro doháněli a najednou jste zase fuč [:'(]
Ale neva - stejně vám to přejeme [:D] a gratulujeme [^][D] !
No jo kdo umi ten umi. Moc gratuluji!