Na východě Prahy se nám nějak množí útoky na kešky. Nejprve byla donucena Deny archivovat téměř všechny své kešky, nyní se neznámý vandal vydal do H. Počernice a hrozným způsobem upravil několik mých keší.
Nejvíc mě mrzí, že se mezi námi najde taková svině, která je nečeho takového schopná.
Hovada se najdou všade.
Chtělo by ho chytit při činu a pak by byl klid…
Paullow: to "mezi nami" je mysleno jakozto kacerskou komunitu nebo lidi jako obecne?
Snow: a klid v cem?
To je mi vazne lito … Svepravicke rybniky jsem si odlovil v sobotu … a patri k ty lepsi skupine kesi v Praze.
Bohuzel, asi bychom museli drzet hlidky u kesi … a toho dotycneho rucne presvedcit ze to neni dobra zabava … anebo pockat, az ho to prestane bavit. Neni prvni .. bohuzel .. a bohuzel ani posledni.
Mezi kačerskou komunitou, protože mudla by náhodně téměř všechny keše v okolí nenašel…
Paullow: no nejsem presvedcen, ze dotycny clovek se muze honosit oznacenim "kacer", protoze tohle normalni kacer neudela. ![]()
S tim mezi nami opatrne… odmitam princip kolektivni viny, mezi mnou ten debilek teda rozhodne neni. B)
Neni asi zadny problem pro mudlu se regnout a videt souradnice, kdyz uz si s tim chce dat tu praci :(. Taky bych asi netvrdil ze mezi nami kacery… :D. Jestli by se nemel udelat seznam kesi s nejkritictejsim hodnocenim, ktery by chteli owneri zrusit , a ty pak dat k dispozici, at se vyradi:)
V každé populaci se bohužel najde dostatečný počet jedinců, kterým dělá dobře, když mohou škodit ostatním. Tak to prostě je a nic moc s tím dělat nemůžeme. Možná čím menší publicita pro tyto duševní chudáčky, tím lépe pro kačery. Smutné je, když se i z těžčích keší ztrácejí trackovatelné předměty. Něco podobného už náhodný mudla neudělá a o to je to horší.
Jojo, souhlas… taky mi dvě zničili…
Nu což, mám ted už zase čas, takže opravím a vrátím zpět…
Kdyz byl geocaching mene znamy bylo to lepsi . Ted to zna s prominutim kazdej ko–t porad se to medializuje , uz to neni jako driv . Zacina se z toho stavat masovej sport. O vikendu jsem byl na jedne cache a prolitl kolem me v lese borecek v aute ( AUDI ) a prijel si az ke schrance vystopil rval na celej les ,ze ji ma , sedl do kary a jel dal. Pak se ani nedivim , ze to lesakum a hajnym zacina pekne vadit. Chodim s jednim na pivo a ten mi sam rikal . ze jak nejakou najde vzdy ji vezme a zahodi … Kvuli ubozakum kteri absolutne nevedi o cem to je a maji predstavu , ze jde o co nejvic zarezu pak trpi cela komunita. Nestydim se za to ze mam pouze 160 nalezu za 5 let , pro me jsou to nalezy z cele CR a EVROPY a vybyrame si jen zajimave… Kdybych chtel body staci si udelat cele Brno a jsem skoro na 1000 ![]()
Škoda, že ty doby nepamatuji, moji známí, co věděli mě měli bohužel za mudlu a nic mi neřekli. Musel jsem si to vyčenichat sám a je mi líto, že jsem ten čas neprožil ![]()