Ahoj, nějak jsem nikde nenašel, jak pracovat s ignore listem v geogetu, tedy jak ho načíst z GC.com a jak to pak synchronizovat? Předpokládám, že se to bude dělat přes GeoJarry, ale bohužel jsem v tomhle laik. Díky za rady!
Z Ignore listu si můžeš nechat vygenerovat PQ a tu pak stahovat do GG přes GJ resp. do 500 keší poslat na email a normálně importovat jako běžnou PQ.
OK, ale jak je označím v GG jako ignorované?
Otázka je, k čemu ti to je dobré.. resp. co tím chceš docílit. Po importu PQ budeš mít v nějakém tagu nastavený název PQ ze které jsi to naimportoval a ten pak můžeš použít do filtrů atd.
No nechci ty cache vidět ani v GG, prostě je ignoruju a hotovo. Ale možnost to filtrovat podle názvu PQ mě nenapadla, to by mělo jít, díky!
A kdybych chtěl ještě mít možnost nastavit ignorování v GG a ono by se mi to uploadlo na server, to už bych asi chtěl moc, co ![]()
Staci prece zaskrtnout ve vsech PQ "Are not on my ignore list" a nebudou ti do GG vubec chodit. Pokud uz nejake mas, tak si je proste z GG smaz. Pokud je ovsem chces udrzovat v GG, tak vubec nechapu na co ti ten Ingore List vubec je.
EDIT: vidim ze je opravdu nechces, tak je proste smaz
No já si stáhnul všechny v jednom balíku
To asi byla chyba…
MaFa: pokud je stahuje z APQ, coz stahuje (soude hned dle vedlejsiho tematu), tak mu jednorazove smazani nepomuze, protoze se mu zase pri dalsi aktualizaci prihodi.
Neni jednoduzsi si tem ignorovanym kesim pridat nejaky tag? Staci si pak upravit filtr, aby nevracel kesky, ktere maji ten tag. Hotovo, smitec. ![]()
A prirazeni tho tagu je taky jednoducha vec. Stahni si ignorovane kesky jako PQ. A pak dej nad prazdnym seznamem ‘nacist podle souboru’ a predhod tomu to PQ. Vsechny kesky oznac a hromadne jim pridel ten tag.
Jasně, díky, to by šlo!
Mimochodem, vy ignore list nepoužíváte? Jak to máte zažízený?
Používám ho jen na mapu, aby se nezobrazovaly keše o které nestojím. Ale v podstatě je to stejně k ničemu. Dokážu si vybrat kam půjdu a kam ne a ignorovat něčí keše prostě nechci…
… otázka je spíš jaké keše si kdo dává na ignore list. Já nic takového zásadního nenašel. Nemám trauma z čisté mapy kolem HC.
chupito: ja ignore nepouzivam. Chci se zeptat, podle ceho se da udelat lepsi ignore, nez podle vlastniho nazoru? Pripadne jak to v realu pouzivas ty?
Ignorelist je ciste subjektivni vec a tak se asi skutecne da delat jen podle vlastniho nazoru ![]()
Obecne lepsi nez zminena reseni zatim neexistuji.
Pochopitelně dávám cache na ignore list ručně, přes stránky gc.com, bohužel nějakou umělo inteligenci na rozpoznávání napsat neumím (i když možná by filtr NAZEV Obsahuje "ZS" OR "skola" byl docela relevantní
A protože jsem z Prahy, tak mám ten list už docela dlouhej. Ale v GG se mi to nesynchronizuje, což mi vadí.
Jak už jsem psal, ideální by to bylo oběma směry.
Zadna synchronizace neni. Pokud nekdy bude, bude jednosmerna - tedy z GC.com do GG. Nevim jak casto pridavas na ignorelist kese, ale doporucuju ti to prozatim pro smysluplnou spolupraci s GG delat presne tak, jak psal HaLuMa.
OK.