iGoogle

Najde se někdo šikovný kdo přidá odkaz Geocaching cz.a Geocaching.com na [color=blue]iGoogle[/color].Tak aby se daly tyto odkazy vložit na tuto stránku.

Co odkazy - ale nove publikovane kese, to by bylo zuzo.

StefaCzech ahoj moc hezké logo.

A co by to na iGoogle mělo dělat?

Myslíš něco podobnýho tomuhle Netvibes Modul?

Jo Jo takovej modul jako je ten na nebo nějakej podobnej tak aby vystihoval geocaching.cz i GC.com.

Jak se to dělá, aby něco vystihovalo nějaké webservery? Nechceš být trošku konkrétnější?
Vyhledávání listingů, kačerů atd. v gc.com by bylo fajn, co to ale má dělat s gc.cz? pokud chceš seznam témat, tak použij v igoogle čtečku rss a dej si tam rss příspěvků z gc.cz. Nějak mě nenapadá k čemu jinému by bylo propojení igoogle a gc.cz…

neví jak se to dělá??? Jinak bych to udělal. Ten modul který by se nacházel v seznamu již modulů vytvořených by byl pro všechny jež by si ho na své stránce iGooglu chtěli umístit.Co by tam asi mělo být??? Logo geocachingu,odkaz na stránky jak GC.com tak GC.cz.A třeba mapa viz–http://www.geocaching.com/seek/gmnearest.aspx?lat=50.74263&lng=13.98647

To si děláš srandu? Udělat panel, který bude obsahovat jedno logo a tři odkazy? Ožel logo a vlož si tam panel s bookmarky a je to bez práce.

btw: teď jsem se poprvé podíval na netvibes a je to vážně dobrý, možná lepší než igoogle, minimálně tím, že tam lze jednoduše vložit panel s jakýmkoli html obsahem (i externí www stránku), takže by stačilo vytvořit jednoduchou html stránku a tu si tam vložit.
Jdu do vyzkoušet :slight_smile:

[b]NETVIBES | Dassault Systèmes je to dobrý já tu svojí stránku udělanou v iGooglu a vyhovuje mě to hlavní výhoda je když střídáš počítače tuhle stránku si pustíš kdekoliv.Sice mám odkazy na GC v záložkách .Ovšem efektnější by to bylo v panelu /modulu/pěkně na ploše a přidat by si tam mohl každý geokačer.

netvibes se mi líbí o hodně víc než igoogle, hlavně kvůli lepšímu využití plochy a možnosti panelů - např vložení přímo html kódu do panelu je perfektní.
Co mi ale vadí, je to, že nejsem schopen agregovat všechny rss feedy do jednoho panelu. V igooglu na to mám panel google readeru, zatímco v netvibes musím mít spoustu panelů. To mě moc mrzí a po prvdeě řečeno, možná to bude důvod, proč zůstanu u igooglu.