Import listingu HTML a nasledne smazani tagu

Pouzivam tag PMO s hodnotou X pro PMO kese. Dneska jsem si vsiml, ze pokud dam ulozit stranku jako HTML a naimportuji ji klasicky pres Import v Geogetu, tak mi to vymaze moje tagy, tzn. nezustane tam to PMO.

Tag PMO je generovany Geogetem pri importu. Pokud jej zrusil, ale keska byla PMO, pak je to chyba pri importu. (coz se pri tech vsech zmenach na webu mohlo klidne prihodit…)

Tak to slysim poprve, ze Geoget umi sam tagovat PMO. Protoze ja si to vzdycky delal rucne.

…viz zmeny ve verzi 2.4.2

Tak v tom pripade mi nikdy nefungovalo to automaticke tagovani PMO kesi.

Nicmene ted je problem ten, ze si rucne vytvorim nejakej TAG a pri importu HTML stranky (nikoliv z PQ, tam je vse v poradku) se to smaze. To by asi nemelo.

naopak, pri importu z HTML se to prave nastavuje/maze. V PQ zadne takoveto informace nejsou, takze import z PQ na to nesaha.

Satan asi mluvi obecne.
A pokud ano, tak nema pravdu. Veskere tagy na kesi pri importu zustavaji, krome tech, ktere spravuje sam geoget primo pri importu. Z hlavy me napada attribute, gcimage, import, PMO, PocketQuery.
Pokud GG najde v importovanem souboru relevantni informaci (treba atributy kese), tak vsechny drive nastavene tagy attribute smaze a nahodi jen ty aktualni. To je zcela logicke chovani, jinak by zustavaly v databazi "archivovane" (z listingu odebrane) atributy, "archivovane" gcimage (odebrane obrazky z listingu) a tak podobne.

Pak je mnozstvi dalsich tagu, o ktere se staraji skripty, ale ktere nejsou zpracovany jadrem GG pri importu. Ruzne ty nadmorske vysky, rozdeleni do kraju, hodnoceni kesi apod.

Jinak konkretni problem - chybna nastavovani/nenastavovani tagu PMO pri importu HTML jsem neoveroval.

Ano, bavim se obecne. Proste mam rucne pridany tag PMO, dneska jsem importoval primo z HTML souboru a smazlo mi to.

Pokud se tag PMO pouziva i primo Geoget, tak by se mel opravit import tak, aby ty PMO tagoval tak, jak ma, protoze to nedela a naopak to smazne.

Tak jsem to zkoušel, mě to maže jen PMO tag a attributes. Ostatní tagy (Team, Hodnoceni..) nechává GG na pokoji