Import logů z labek do GeoGetu

(vlákno je především pro ownery labek, kteří použivají GeoGet)

Ahoj,

vytvořil jsem si program pro import logů z labek do GeoGetu (viz. https://www.geocaching.cz/statistika/u/21964/stator.html - záložka Moje kešky) a chtěl bych se zeptat jestli by o něj měl někdo zájem (zatím není nikde ke stáhnutí).

Popřípadně bych se chtěl zeptat jestli používáte něco vlastního.

Program funguje tak, že zkombinuje GPX s labkama a XML se statistikou labek, které je možné stáhnout z administrační čísti Labek. Zkombinováním se vytvoří nový XML soubor, který se následně naimportuje do GeoGetu. Stator tyto data pak zpracuje jako nálezy.

Program je napsán v .NET Core a ještě ve verzi alpha, protože toto moc neumí (např. v současnosti umí zpracovat pouze moje labky).

Pokud by jste někdo měl zájem, tak napište a můžu ho vylepšit a poté ho dát někam ke stáhnutí. Jinak si ho nechám jen pro osobní použití.

Keď dokáže stiahnuť labky podľa nálezov tak záujem mám

Já bych určitě zájem měl. Když tak můžu poslat statistiku mých labek.

Keď dokáže stiahnuť labky podľa nálezov tak záujem mám

Program ti pouze vloží logy do labek, které vlastníš. Takže musíš nejdříve nějaké labkly vlastnit aby ti byl program k něčemu.

Labky podle nálezů stáhnout nedokáže (ani nevím jak by to vlastně mělo fungovat)

Já bych určitě zájem měl. Když tak můžu poslat statistiku mých labek.

Pošli GPX tvých labek a XML se statistikou labek (z administrace labek). Upravím program aby jsi si ho poté mohl pouštet sám.

Obojí jsem poslal e-mailem.

Díky za ochotu.

Ahoj,

tak jsem vytvořil novou verzi programu, ale rozhodl jsme se, že ji zatím nebudu dávat veřejně dokud s výsledkem nebudu spokojený.

Zatím na některé labky bohužel nefunguje (problém je v párování GPX a statistik v XML).

Pokud máte i tak o program zájem tak nejprve pošlete GPX svých labek a XML se statistikou labek (z administrace labek) a podívam se ně.

Pokud generování bude fungovat bez problémů, tak vám ho klidně pošlu.

Lidem co se ozvali mailem odpovím zase mailem ;)