Import poznámky - prosba na Lu

Omlouvám se, že to vytahuji znovu. Doufám, že je to snad programovací drobnost.
Měl bych opět prosbu, zda by šlo přidat do importu nálezů z txt tu drobnost importu textu do poznámky.
Tzn. doposud je GCXXXX;date;time a já bych prosil o rozšíření na GCXXXX;date;time;note s importem note do poznámky.
Dík za případné zvážení této úpravy, třeba by to bylo plus i ostatním.

Duvod, proc jsem to jeste neudelal, je prosty… zapomnel jsem na to. :wink:

Důvod, proč jsem to zase vytáhnul je stejně prostý…myslel jsem si to. B)
Moc díky za trpělivost a ochotu vycházet vstříc.

Pozn: Předpokládám, že není problém použít poznámku jako proměnnou při exportu.
Dotaz: Šla by i možnost mít poznámku jako další sloupec v základním okně GG?

Poznamka pochopitel;ne jako promenna pri exportu je, podivej se tady ve foru na dokumentaci k exportnim skriptum, zvlaste pak na promennou GC_Comment :wink:

Ale protoze poznamka je koncipovana jako text libovolne delky, klidne treba dva odstavce textu, videl bych jeji zacleneni do sloupecku jako ponekud problematicke.

Na tu situaci, že by bylo divné mít v databázi najednou sloupec široký přes dvě obrazovky kvůli délce textu poznámky jsem taky myslel…ono mi vlastně ani tak nejde o to zobrazení poznámky, ale spíš o možnost to abecedně seřadit podle poznámky. Stále pošilhávám po možnosti exportu nalezených pro Ozi - v poznámce mít číslo nálezu, udělat filtr nalezených, seřadit podle poznámky a poslat ven přes export wpt soubor pro oziho s GC_Comment do názvu waypointu. Nad jakoukoliv mapou v Ozim pak lze vidět jak to přibývalo. …ale to se jen snažím přihřívat polívčičku B) …juj, teď mě ale napadlo, že to bych mohl "obejít" vygenerováním časů nálezů - tzn by se mi to seřadilo datumy a časy vzestupně, a v exportu bych to normálně načísloval a mělo by to mít stejný výsledek. Moje touha mít v poznámce číslo nálezu by pak byla pro kontrolu, že je vše ok. Jak prosté. :slight_smile:

Tak v bete 31 uz jdou importovat ty poznamky z textaku nalezu.

Halelujá, nebo haleLUjá? Díky…:wink: