Je otazka kdo je tradicni FTF hunter. Napriklad Benjo5 je limitovan pouze hladinou benjinu ve sve pozlacene oktavce coz ukazal napriklad zde [cache]GC1KVVN[/cache].
Skoro bych rekl, ze existuje prima umera mezi poctem FTF a kolik je clovek schopen pro FTF udelat. Tradicni FTF hunteri maji svoji latku tak vysoko, ze kdyz bude keska vypadat slibne pojedou klidne desitky az stovky Km a budou tam travit neomezene mnozstvi casu jen aby byli prvni. Kolombo spis mluvil o prilezitostnych FTFkarich, kteri maji notifikace tak do 20Km
Taky jsem jel přes 100 km a dokonce měl FTF. Jenže…nejde ani tak o ten benzín, jako o čas. Když už tam člověk je, tak si kolem ještě něco odloví a den je v řiti. Pak tě doma znají jen podle fotek
Osobní zkušenost - rozsah cca 20-30 km od HC to je asi tak MAX v našem regionu, kdy to má ještě smysl, protože vlčáků je hodně , někdy to chodí do pár minut a někdy i celý den , a to jsem PM
No, [cache]GC1FPN1[/cache] čekalo rok… a snazil jsem se o FTF fakt silne… jeste v pulce jsem na nej myslel. Pak jsem nedal stage 12 (lost in Translation ) a diky nekolika dnum zdrzeni vracenim se do toho prusmyku (DNF) jsem nakonec o necely den prosvihl FTF na [cache]GC1C009[/cache]
takze nekdy nejde o dny od publikace, a nejde o den snažení Munchen mi zabral i s cestou domu 35 dní… B)
No mě se jednou stalo, že mi keš pípla týden po zveřejnění. vystřelil jsem z postele a za pochodu k botám jsem se oblékal. Když sem cestou po schodech z bytu ťukal souřadnice z mobilu do GPSky, tak jsem zjistil, že mám tuhle keš pár dnů odlovenou…holt postižení
Jinak pro FTFkaře jsou k mání keše pořád… např : [cache]GC20A43[/cache]
V těchto oblastech je spousta FTF keší publikovaných i před lety Dokonce hafo STF a TTF
Sic nejsi PM ale existuje Bartik http://geocaching.bartik.eu/ ktery je delan prave pro NON PM user. Ale pouzitelny nekde mimo vetsi mesta kde nejsou FTF teamy.
Klidne prenecham registraci.
Jen 100? My najeli na FTF na [cache]GC1D71D[/cache] přes 1000km ("855.5km from your home coordinates" ), a to jsme se ještě cestou stavili na eventu Počkalo na nás víc než rok, tak kam všichni spěcháte?
Dá se to zvládnout i s tím chlastem, ale chce to dobrý kamarády. Např. dnes - večeře, svíčky, flaška bílého bobulového výběru, píp, píp, akce "kulový blesk" (tzn. já dodám auto, jiný kamarád řidí, další stahuje souřadnice a listing atd.) a závěr: krásný dvě FTF k tomu.
No pěkná krabice. V létě jsem v Dolomitech v GPSce zahlédl na pár nejvyšších vrcholcích tajemné Waypointy s čísly 16, 17, 18 a říkal si, k jaké zvrhlosti to asi může patřit… Tak jsem se to ted dověděl.
Jinak když už se tu mluví o extrémních FTF, tak vcelku pohodově je možné bez velkého rizika konkurence zkusit jednu z dvou nejstarších Evropských nenalezených keší:
Na Mont Blancu z roku 2002 [cache]GC89FF[/cache]
anebo v centru Bologni z roku 2003 [cache]GCNN3E[/cache].
Jestli tam ty krabice ale skutečně ještě někde budou, je fakt otázkou. I když je fakt, že si nedovedu představit, jak by ta na tom Mont Blancu mohla zmizet.