Jak dostat do User Profile češtinu?

Jdou nějak dostat české znaky do profilu?
Napadlo mě buďto daný text napsat do obrázku, nebo (momentálně využívám) do profilu vložit iframe v kterým je daný text, jenže tyto možnosti jsou trochu těžkopádné, u iframe je hlavně problém v tom, že si tím zablokujete jakýkoliv jiný text v profilu…
Nějaké rady?

Zkousel si entity?

iframe tam nedostaneš, jedině object, nicméně ten krapet zlobí v IE, ale já ho tam třeba mám.

nektery znaky projdou, nektery ne. nahrazujou je ale az pri vypisovani dat. v databazi zustavaj netknuty, takze je teoreticky mozny, ze az celej web predelaj, budou zobrazovat vsechny znaky spravne, ale jestli a kdy se to stane.. to je otazka :slight_smile:

Já mám v souboru GgStatTemplate.cz vložené entity. Donedávna to fungovalo. Teď se však háčky ořezávají. Soubor jsem nijak neměnil, je to asi na straně serveru.

jak jsem psal - uklada se to komplet. az pri vypise ven se to vymeni..

Ulozi sa to spravne, dokonca aj v preview to funguje este s diakritikou. Diakritika sa strati az pri zobrazeni komplet stranky, typujem na nejake css, ktore to filtruje až pri zobrazení.

uz ve zdrojaku profilu zmizi řčť a par dalsich..

Tak jsem zkusil takovy trik a zda se ze funguje:

TRANSLATE ě->& amp;#283;
TRANSLATE ů->& amp;#367;
TRANSLATE Č->& amp;#268;

Mezera je tam navic, tu vymazte

@mafa
Zial, to sa Ti naozaj len zda…

Doplnim, este cez tento odkaz sa to zobrazi aj s diakritikou…

@zlost
Mne sa povodne znaky nezmodifikuju /tak ako sa to stavalo volakedy/ - vysledok je vsak rovnaky , diakritika na profile nie je.

To se mi nezda, alespon na mem browseru to funguje - editoval jsem jenom ty tri prvni znaky, jinak tam mam anglictinu: copy/paste z profilu

2mafa
Pozeram ze na Tvojom profile tie znaky su…
Ked som vsak tak isto "zakodoval" moje znaky, tak sa diakritika strati…

To je pre mna zahada, skusal som to aj v IE aj v Mozille s rovnakym vysledkom…

Tak delas neco spatne, ja jsem editoval profil manualne - jinak bacha, pri druhe editaci ti uz nabizi zase jenom entity bez toho .amp; - takze pokud si das preview, tak si asi smazes ty zmeny. Proste zmen a hned uloz a pak uz neukladej znovu.

EE skusal som to vselijako…
Situacia je naozaj zavisla na pouzitych css, ja ale aj zLost vyuziva vo svojich statistikach jquery a asi tie to "nicia", ked som teraz pokusne vymazal vsetko okolo jquery, tak diakritika funguje!

@mafa
Ziadne css, ale naozaj to co si pisal a ja neustale prehliadal:).
Zmylilo ma to, ze ak som vlozil iba a len prosty text s diakritikou bez akychkolvek znakov <>tak to bolo zaobrazene spravne.

Jednou jim ta čeština v logování fungovala sama od sebe, logovací stránka byla úplně jiná, včetně podpory barev a např. tučného písma, viz můj log: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=e4af0f9b-a4ca-4ab0-8832-26440752f255
Proč to hned zrušili, to netuším.

Já sem tam iframe dostal, ale v IE se to nezobrazuje :frowning: