Jak filtrovat mapu (terén, obtížnost) mimo ČR?

Zdravim,
možná pojedu do Londýna a za tím účelem bych si tam rád našel kešky. Ovšem bych rád vyfiltroval T4-5. Zkoušel jsem to skrz GC.cz, ale jsou tu mapy pouze ČR. Zkoušel jsem také PQ na GC.com, ale jsem asi uplně blbej a neumim to používat nebo to mají pěkně blbě udělaný oni.

Na mapě se mi zobrazovaly bílé bubliny s čímsi oranžovým uvnitř mající znázorňovat jednotlivé keše v PQ "T4-5 Anglie", ale to bylo tak vše. Kliknout jsem na ně nemohl a ještě jsem měl akorát v pravém sloupci seznam všech keší v té PQ, ale to je pěkně na prd.

Nějaké rady?

Stáhni si PQ toho Londýna, naimportuj do GG a pak si s tím můžeš hrát jak chceš…

Nejjednodušší je to pomocí nějakého programu, např. mozigo nebo geoget ti vyfiltruje kešky podle tebou požadovaných atributů.

A ty bys chtel pouze 4-5 nebo prave tyto vubec nechtel?

Tak to je snad vcelku jedno, když by chtěl jen 4-5, tak vybere jen ty, pokud by tyto nechtěl, tak vybere všechny ostatní:)

hele, nejsi trochu mimoň?! V sousedním vlákně pliveš na GG a tady ho doporučuješ, rozčiluješ se nad GJ a tady doporučuješ MoZiGo. Srovnej si to trochu v hlavě… a viděl jsi někdy v akci všechny ty programy?

Koukni se na můj věk, pak se koukni na svůj. Potom se zamysli a pak koukni ještě jednou na můj věk a docvakne ti. ;D
To mělo znamenat jako, že chci pouze T4-5. Neznamená to, že jsem georasista, do toho Londýna pojedu stejně možná až za pár měsíců či let, ale zajímal by mě jejich geožánr v těchto vyokoteénnostních podmínkách a porovnat to s tím naším. Například by mě zajímalo, jestli jsou u nich nějaké, jak říkáme u nás, "kanálovky". Nedávno se mi dokonce zdálo, jak lovim kanálovou keš pod Big Benem.

Jinak. děkuju všem za všechny odpovědi. A nevíte jestli nejdou také filtrovat keše v Google Earth? Ten prohlížeč vypadá dobře.

Koukni se na svůj věk, pak se koukni na Sobíkovo. Potom se zamysli a pak koukni ještě jednou na svůj věk a docvakne ti. K někomu, kdo by mohl být tvůj táta by ses měl chovat poněkud jinak a to i na netu.

Keše si můžeš seřadit podle obtížnosti a terénu i přímo na gc.com, žádný nástroj nepotřebuješ. Stačí si v Hide and Seek A Geocache najít keše v okolí místa co tě zajímá a pak prostě a jednoduše klikni na D nebo T, podle toho co chceš třídit.

To MaFa: Podivej se, kdo komu odpovida. Pak se zamysli. Jeste jednou se podivej a docvakne ti.:D:D:D

rovnou v zadání PQ si můžeš vyfiltrovat jaké chceš, jinak použij GG nebo GSAK… pokud tohle nezvládneš, tak pochybuju, že umíš ovládat GPS…

To byla docela podpásovka. Já si myslím, že i přes to, že jsi dvakrát starší, tak by sis mohl tyhle poznámky ušetřit. Možná nejsem v těhlech věcech tak zdatnej, ale proto se taky ptám a žádám někoho o pomoc a protože už mi to radili kolegové před tebou, tak už jsem to zkusil a dokonce si troufám říct i úspěšně. Stejně bych ale rád viděl vyfiltrované keše přímo na mapě.

GeoGet to umí

Pardon, ta poznámka neměla nikoho urazit a už zvlášť toho ne, na koho to vůbec nebylo.

Jsem asi slepej, ale na mapě na gc.com tuhle možnost nevidim. Je tam akorát podle typu a možnost náhledu PQ v mapě.

Aha, díky kouknu na to.