Já se poprvé dozvěděla díky článku z novin, vydaného při příležitosti spadení toho chlapa ze skály. Co si pamatuju, byl to docela obsáhlej a dobrej článek. Ale já na to zapomnela, neb jsem myslela, že bez GPS to nende a navíc sem měla ještě vytáčené připojení. Po nějaké době jeden můj kámoš, autor Kafélanky (mnozí brněnští cacheři znají), neprozřetelně prozradil umístění finálky jedné multiny a přidal aji odkaz. No a já si o GC přečetla víc a za půl hodiny sem běžela na nejbližší kešku.
tak to mě k tomu přivedl kamoš. Jednou odpoledne, když nebylo co dělat, se ozval, jestli s nim nechci vyrazit do města na nějaký keše… absolutně sem neměl páru co to je a jelikož sem pro kařdou špatnost, tak sem šel. ppo cestě mi o tom řek vic a mě se to zalibilo… a od te doby kešuju:D
No já jsem se k tomu dostal asi takhle: V létě 2007 jsme byli ve Středohoří (čundr / vandr :o) ) s pár lidičkama a když jsme se chtěli vyfotit a potřebovali jsme "stabilizátor" tak jsme si vzali jeden kámen a ejhle vypadla z ní krabička - tak asi tak no ;o)
Někdy v roce 2005/2006 podle památného článku v Reflexu jak se dva šílenci drápali v Peru (nebo snad Chile?) pro plastové krabičky do 3000 metrů. V tu chvíli jsem měl jasno že takto obskurní zábava je to pravé pro mě. ![]()
ja sem pujcoval kamosce penize na GPSku a pak mi vykladala na co to ma a hned me to chytlo a prvnich 20 kesi jsem udelal bez GPS, ted uz GPS mam ![]()
Ano pro me to taky zacalo toho 15.7.2005, kdy v Reflexu vysel tento clanek http://www.reflex.cz/Clanek20404.html. Registroval jsem se sice az v srpnu, ale registrace tenkrat jeste nebyla nutna pro ziskani souradnic…
já jsem se seznámil s Geocachingem asi před 3ma měsíci, kdy jse si koupil časopis ABC . Tam byl o Geocachingu velmi hezký článek. Tak jsem to zkusil;)
já jsem se seznámil s geocachingem taky z časopisu ABC a první kešku už jsem měl v rukách 2.11 loňského roku
my jsme se k tomuto koníčku dostali po přečtení článku v časopise COMPUTER, a chytlo nás to hned .
Před mnoha lety jsem o geocachingu čet v Reflexu. Tehdy jsem neměl internet no a letos jsem se po jednom beznadějném kufru v lese rozhodl pořídit GPS. Při shánění GPS na netu jsem narazil i na geocaching. Po zaregistrování mne až překvapilo kolik kešek v ČR je.
Vloni jsem na podzim četl o geocachingu v Softwarových novinách. GPS jsem už v té době měl. Pořídil jsem si ji kvůli courání se na kole, běžkách a pěšky. Cache mi přidali další turistické cíle.
Když máma (Sylvia999) o vánocích 2006 koupila GPS, Prokestom hledal na internetu nám neznámé informace o navigaci a mimo jimé taky narazil na geocaching. M.Mikado nas ukecala aby jsme to zkusili a o pár dní později jsme šli lovit naší první keš. Pak už to šlo tak jak to všichni určitě znáte…:D:D
Po precteni clanku tusim ze v Metru loni tesne na podzim . Chvika poletovani okolo a posleze zkouska co to obnasi. Nic jsem od toho necekal jen jsem byl zvedavej. Takze ted vylety neplanuji tak slozite
kde jsou kesky tam je krasne. Proto se trochu omlouvam ze nemam zalzeou ani jednu , ale na peknejch mistech co jsem znal uz jsou a na ty ostatni teprve pujdu ![]()
[color=blue]Našel jsem keš ve schránce :o. Hned jsem si lognul FTF…:D;)[/color]
K nám přineslo geocacging Prasisko z oddílu. No a pak jsme jeli do Alp, LiborH v předtuše zkratek, které jako výborný :Dnavigátor vymyslím , koupil GPSku aby mi zabránil v nejhorším a pak jsme ji šli testovat na keškách. No a od té doby už nemusím vymýšlět co dělat o volných dnech - je to přece jasné - jde se na keše !! A rodina neremcá, ani když je opravdu fuj počasí.![]()
Ségra měla v létě kvůli diplomce půjčenou GPS ze školy. druhá ségra někde četla o GC, tak to zkusila a nalákala i mne…
Náhodou jsem narazil na webu na Navigovat.cz.Tam nme zaujal článek Geochaching bez GPS.Tak jsem do toho šel.Hned mne to chytlo.
Odlovil jsem asi 20 kešek bez GPSky.Pak jsem si pořídil Garmin eTrex Vistu HCx a už nějakou dobu lítám a moc mne to baví.![]()
Já jsem šel na operaci a matka mi do nemocnice koupila časopis ABC a tam jsem se o tom dočetl a hend mě to chytlo teď už mám skoro 75keší a hrozně mě to baví!!!
Ja se o nem nejdrive docetl v dobe kdyz jsem jeste nemel GPS na www.pdasoft.cz a hned jak byla moznost vymenou za recenzi si ji vyhodneji koupit tak sem si ji poridil.
Narazil jsem na článek v jakýchsi novinách.Pak jsem začal pátrat po netu.No a pak už to přišlo samo.Pro první kešku jsem si odběhl během soutěžního vysílání na CB,chytlo mě to a doufám,že hned tak nepustí.