ty těžší mysterky nechávám tzv. uzrát. = párkrát kouknu a nevím. Za nějakou dobu kouknu a je mi jasné co s tím na první pohled - pak si nadávám, že jsem to neviděla už dávno :D:D:D
Jinak souhlasím s tím, že pro začátečníka jsou lepší mysterky s nižší obtížností. A pak taky, že sledování logů taky dost pomůže;)
Jesli řidičák máš, tak zajeď do mysterkového ráje Pardubek, tam po vyřešení [cache]GC15T02[/cache] dostávají poctivější povahy nutkání ty papíry rovnou vrátit a domů vlakem či busem… Ale fakt je, že zrovna v tom městě mě nedávno vytočila zdánlivě libovolná archivace pár zapeklitých mysterek. Člověk nad těmi rébusy dře, propotí několik zimních večerů a teď ty výsledky může hodit do koše. :@
Tím jsi mi připomněl, že jsem ji začala luštit a nedokončila. Tak jsem se na ni vrhla. No, řidičák mám něco přes rok, nynější testy jsem napsala bez chyby, ale tohle byl mazec. To Google mi dalo zabrat.
Už jsem si říkala, že Tě to od luštění odradí, když všichni píší, jak rychle na to přišli. No pravda, luštění téhle mysterky mě trklo hned na první pohled. Gratuluju k vyřešení