Zdravím! Omylem jsem si zalogoval kešku, kterou jsem nenalezl, protože hned vedle té co jsem nenašel bylo několik keší, co jsem našel…mno a když jsem to včera doma na comu logoval, tak jsem ji omylem zalogoval taky:(…Mno a protože jsem prý perfekcionalista:D, tak možná proto bych rád tu keš měl zase označenou jako nenalezenou a zároveň nepřičtenou k nalezeným…poraďte pls, jestli je nějaká jiná možnost, než jet znovu na to místo a hledat a hledat…:)díkys moc všem kteří poradí (jeli nějaký způsob…)
PS.:anglinu moc neovládám…![]()
Pokud si klepnes u logu na "view/edit logs/images on a separate page" objevi se stranka pouze s tvym logem, kde je take volba "Delete Log"
promiňte omylem jsem to dal do tématu GC,TB,atd…patřilo to spíše do obecné…nevím jak to přendat..jsem dalo by se říct začátečník…![]()
Co poprosit ownera té keše, aby ti to smazal? Mělo by to jít…
Edit: Aha… ta prvni moznost je lepsi…
Mejstro dík, ale to už jsme udělal a ono se to na mapě na mne pořád směje jako že už to mám nalezené…![]()
dík, zkusím to…
Myslis na Mape GC.COM? A co pocty nalezenych v profilu, tam se ta osudna kes take ukazuje jako nalezena ?
Paráda, Mejstro měl pravdu, šlo to, akorát já když jsem to předtím tímto způsobem opravoval, tak jsem udělal další kravinu, že jsem odlognul kešku vedle, kterou jsem nalezl…
teď už jsem to udělal správně a tu chybně odlognutou loguji…
takže díky moc, je vidět že kačeři jsou super lidi a okamžitě pomůžou…B)
Muzu jen poradit 2x mer, 1x rez ![]()
Samozrejme chyby dela kazdy, a po bitve kazdy general…