Jak odlogovat(zrušit log) keš na comu

Zdravím! Omylem jsem si zalogoval kešku, kterou jsem nenalezl, protože hned vedle té co jsem nenašel bylo několik keší, co jsem našel…mno a když jsem to včera doma na comu logoval, tak jsem ji omylem zalogoval taky:(…Mno a protože jsem prý perfekcionalista:D, tak možná proto bych rád tu keš měl zase označenou jako nenalezenou a zároveň nepřičtenou k nalezeným…poraďte pls, jestli je nějaká jiná možnost, než jet znovu na to místo a hledat a hledat…:)díkys moc všem kteří poradí (jeli nějaký způsob…)
PS.:anglinu moc neovládám…:wink:

Pokud si klepnes u logu na "view/edit logs/images on a separate page" objevi se stranka pouze s tvym logem, kde je take volba "Delete Log"

promiňte omylem jsem to dal do tématu GC,TB,atd…patřilo to spíše do obecné…nevím jak to přendat..jsem dalo by se říct začátečník…:wink:

Co poprosit ownera té keše, aby ti to smazal? Mělo by to jít…
Edit: Aha… ta prvni moznost je lepsi…

Mejstro dík, ale to už jsme udělal a ono se to na mapě na mne pořád směje jako že už to mám nalezené…:frowning:

dík, zkusím to…

Myslis na Mape GC.COM? A co pocty nalezenych v profilu, tam se ta osudna kes take ukazuje jako nalezena ?

Paráda, Mejstro měl pravdu, šlo to, akorát já když jsem to předtím tímto způsobem opravoval, tak jsem udělal další kravinu, že jsem odlognul kešku vedle, kterou jsem nalezl…:slight_smile: teď už jsem to udělal správně a tu chybně odlognutou loguji…:stuck_out_tongue: takže díky moc, je vidět že kačeři jsou super lidi a okamžitě pomůžou…B)

Muzu jen poradit 2x mer, 1x rez :slight_smile:
Samozrejme chyby dela kazdy, a po bitve kazdy general…