Jak otvíráte lahvové pivo ???

Když už tu řešíme výživu, tak nastoluji téma jak otvíráte lahvové pivo.

Asi není nutné probírat z které strany, málokdo páčí na lahvi něco jiného, než víčko, ale používáte otvírák, zuby, otvíráte pivo o dveře?

Podělte se o zkušenosti :slight_smile:

PS: Coca Cola ani Kolaloka PIVO nejsou !!!

Nejčastejc používám druhou lahev…tedy víčko o víčko.

Vetsinou otvirakem, kdyz neni tak cimkoli co mi prijde pod ruku, posledne co si pamatuju to byla lzice na obouvani :o)

Teda tu keš budu chtít viděl. Jen si myslím, že se bude blbě vyndavat Logbook.:wink: Tedy pokud se flaška nebude půlit :smiley: Jen bych to nedělal s podobou vratné lahve, aby jí nějaký mudla nechtěl vrátit. :smiley:
PS: většinou otvírákem nebo šroubovákem.

Obvykle otvírákem. Venku mívám sebou švýcarák. Pokud nemám regulérní otvírák, tak čímkoliv, co je po ruce. Sekera, lopata, nůž, zednická lžíce, stůl, motorová pila…
Zkoušel jsem provaz, ale s tím mi to ještě moc nejde. :frowning:

Samozrejme ze vetsinou otvirakem, ale z netradicnich zpusobu mne zatim nejvic zaujalo otevirani poskladanym papirem formatu A4 :slight_smile:

Pivo otvírám obvykle o stupačku motorky :smiley:

…okolojedoucí…:smiley:

Nikdy nepiju pivo sam, … takze ani nevim, ono se to nejak otevira? Ja to vzdycky jen prikladal k ustum a naklopil do hlavy … ano ano, pekne jarmi tema! Ale kdyz se podivam z okenka na cerstvy snih, sudova sezona je jeste daleko …

zasadne o volant, kdyz ridim nemam cas hledat otvirak!

Pivo jakékoliv značky,leč řádně vychlazené,tzn zjevně orosená sklenice, uchopím do levé ruky(jsem pravák)…do pravé ruky uchopím otvírák,který nasadím způsobem obvyklým na zátku a krátkým pohybem pravé ruky směrem nahoru otevírám láhev a při tom dbám na pevné sevření rukou levou,neb k vylití by mohlo dojít a škodě značné.Pokud ovšem není otevírákův systém po ruce,jest nutno spokojiti se s futry dveří(nejlépe u kamarádů,či známích,pokud trocha ukápne)Dále lze s úspěchem aplikovat kleště kombinované,též kleště štípací,šroubovák,lopatu,sekera je též hojně vyhledávanou alternativou atd.Nechci Vám tady dávat rozumy,ale všeobecně platí BOZP a to i při otevírání(odlovu)piva,či jiných nápojů v láhvých povětšinou skleněných a za účelem zabránění úniku těchto kapalin,opatřených zátkou o které je vlastně řeč…Takže "Na zdraví":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

to jsem si říkal i v threadu o banánech, a vida, není tomu tak :smiley:

zásadně prstenem.. B)

Nijak, som nealko a pitie sebou vlacim v camelbagu :slight_smile:

Piva vypiju tak ± 2 litry ročně a lahváče jsem snad v životě neměl :slight_smile: Maximálně, kdy jsem se dostal k otvírání piva, tak když machruju před dámami, které by se rády dostaly pod zátku nemaje potřebné vybavení. Pak přichází čas pro můj kapesní nůž s otvírákem :slight_smile:

O obrubník nebo lžičkou B)

No abych pravdu rekl, tak dodneska jsem nepremyslel o tom, ze na lahvove pivo lze pouzit neco jineho nez otvirak. Dnes ho najdete vpostate v kazde desate cache, tak staci jit a hledat a muze se pit :stuck_out_tongue: .

Otvirákem, zapalovačem, lžicí, kombinačkama… kamarád to umí i s krabičkou od zápalek, ale zničí tím i krabičku, takže to moc nedoporučuju :slight_smile:

když už se dostanu k lahvovýmu, tak většinou ho otvírám o to, co je zronva kolem. nedoporučuju ale o drátěný plot, to se mi dycky rozpadlo hrdlo:( ale stůl povětšinou stačí:)

Pivo nepiju. Je moc jednoznačné, z které strany se do něj člověk má dobývat…