Jak poslat keš z geocaching.com do COLORADA!

Mám pravě nové Colorado a marně si lámu hlavu nad tím,jak to udělat, abych mohla bez problémů posílat informace o keši rovnou do něj.Koukala jsem, že je tu docela dost dalších majitelů "Kolouše", tak prosím jestli by mi někdo zkušenější neporadil!Díky moc!!

Garmina sice nemám, ale teoreticky je to tak, že ho připojíš k počítači kabelem, na stránce listingu kešky je vlevo nahoře pod souřadnicema atd. tlačítko "Send to GPS" Po prvním spuštění to bude chtít, aby jsi si nainstalovala plugin do windows a hotovo.

To už jsem zkoušela několikrát,ale nevěděla jsem jestli je to dobrý postup!Teď zkouším znovu a zjišťuji, že jsem udělala menší chybu…Takže napravuji a vesele vyjíždím na keš…Díky moc :slight_smile:

Obcas se stava, ze se nakonec vsechny kese, ktere si ulozis, v Kolousovi neobjevi a v terenu pak nefunguji.
Osobne to delam tak, ze si planovane kese, ktere chci odlovit, ulozim jako GPX soubory do nejakeho adresare a pak je jako celek zkopiruju do daneho adresare v Coloradu (predem prazdneho)… B)

Pozri si tieto videa, ak si BM, mozno Ti MoZiGo bude vyhovovat

Ja jsem se uz tedy ptala jinde, ale treba si tady toho nekdo vsimne driv - Jak se touklada jako gpx a jak kopiruje? Mi to uklada jenom *loc soubory..