Jak se dělá PQ z kešek co mají změnění souřadnice ?

Nazdárek, kdo chytrej mi poradí, jak si udělat nové PQ z mysterek, co mám vyluštěné a tím pádem mají změněné souřadnice. Již jsem to jednou dělal, ale už je to dávno a ten svinskej němec mi to někam schoval. Zjistil jsem, že mých 273 vyluštěných keší je ze čtvrtiny v archivu, část mám nalezenou ale minimálně 300 dalších jsem vyluštil.

Moc díky za info.

Takovou volbu u PQ na webu GC nevidím…

Možná přes Geoget?

přes bookmark

V Geogetu se tyhle keše dají stáhnout přes API, je tam na to podmínka "má korigované souřadnice".

Děkuji za info, to holt musím akrtualizovat bookmark. Geoget je pro mě velká neznámá. Děkuji všem za informace.

Dá se částečně vytvořit v nové mapě. Ale nejdou tam zadat státy a kraje. Jde vytvořit pouze z těch keší, které jsou na mapě vidět. Potřebné parametry lze zadat po kliknutí na políčko "Filters".

Dá se částečně vytvořit v nové mapě. Ale nejdou tam zadat státy a kraje. Jde vytvořit pouze z těch keší, které jsou na mapě vidět. Potřebné parametry lze zadat po kliknutí na políčko "Filters".

To je zatím nejlepší řešení.

:-)  Díky

Děkuji za info, to holt musím akrtualizovat bookmark. Geoget je pro mě velká neznámá. Děkuji všem za informace.

Moje nabidka stale plati (uz nekolik let  ;) )

Gorde, já ti opětovně děkuji, také již několik let, ale našel jsem si jinou zábavu C++ a rád bych LUA kvůli wherigu. :)