Jak sundat přilepené zrcadlo

Prosím vás, nevíte někdo, jak se dá (jestli se dá) sundat ze zdi zrcadlo, které je přilepené? Zkoušel jsem to strunou, ale třikrát jsem ji přetrhnul. 

Prosím vás, nevíte někdo, jak se dá (jestli se dá) sundat ze zdi zrcadlo, které je přilepené? Zkoušel jsem to strunou, ale třikrát jsem ji přetrhnul. 

Kangem?

??? Píše v úvodním příspěvku, že strunu zkoušel, ale třikrát ji přetrhl.

Kladivem :D

Co něco takového: https://www.dimapa.cz/0-3-mm-Diamantova-rezaci-struna-DIMAPA-1000-mm-d436.htm ?

Dík za radu, zkusím. Takovou neznám. Taky mě napadlo vyříznout je i se zdí  :lol:

Zkušenost s ní nemám, ale viděl jsemi ji nedávo na nějakém outdoor foru místo pilky, tak jsem si na to vzpomněl...

Bacha - rozbité zrcadlo - sedm let neštěstí :ph34r: .

U mě to funguje i bez zrcadla  :D

Bacha - rozbité zrcadlo - sedm let neštěstí :ph34r: .

V roce 2020? 

To vidím tak na dvojnásobek až pětinásobek :slight_smile:

Kladívko, majzlík, nabrousená špachtle, rukavice, minimálně ochranné brýle nebo raději štít a overal.

Pokud to lepila rozumná osoba, tak by lepidlo mělo být naneseno jen v pruzích, takže toho sekání a odřezávání moc nebude.

Na dotazy tohoto typu je dobrá https://kutilska.poradna.net/

Tak se mi v noci zdálo, že odlepuji zrcadlo, šlo to až příliš snadno :D .

Prodává se na to struna ze tří slabejch drátků a jsou k tomu i dva bytelné držáčky. Mám to asi 5 let, stálo to cca 500 korun, ale nepamatuji si kde jsem to koupil (určitě internet).

Myslíš to o 8 příspěvku výše? :-)

Ne. Jsou to tři zkroucené ocelové drátky, celkový průměr je něco pod 1mm.

Nějaký obchod pro SEAL, nebo jiné speciální jednotky...?

V roce 2020? 

To vidím tak na dvojnásobek až pětinásobek :slight_smile:

To jakože zostřená sazba za spáchání činu v nouzovém stavu?  :D

To jakože zostřená sazba za spáchání činu v nouzovém stavu?  :D

To ne, ale tento rok je celkově dost kritický a naprd.

Těch katastrof co letos bylo (požáry v Austrálii, v Nantes, Covid, teď jeden z  největších hurikánů ve střední Americe, železniční nehody u nás, zemětřesení TUR/ŘEC apod.

Takže rozbít zrcadlo nepřinese jen 7 let neštěstí, ale podle mě, dost víc :-)

Samozřejmě berte to jako odlehčení. Tomu pořekadlu nevěřím. Ale zrcadlo jsem ještě žádné nerozbil :slight_smile:

Tak až nějaké rozbiju, vám to radši všem zapřu  :D

Vono to teda spis vypada ze to zrcadlo uz nekdo rozbil zhruba pred rokem. Ted uz jen vidime nasledky. Covid, desitky milionu nakazenejch, pres milion mrtvech, jen Amici maj ztraty mnohem vetsi nez ve Vietnamu. K tomu lockdown, ekonomicka krize, Kalousek, hurikan, serie zeleznicnich nestesti a dalsi pohromy. Vedci (epidemiologove) se nemuzou shodnout na tom kdy to skonci, ale zrovna tohle je uplne jasny. Rok uz mame za sebou, zbyva uz jen pouhych 6 let katastrof. Pokud tech 6 let nekdo prezije, tak pak uz to bude zas v pohode.

A ted se priznejte, kdo jste rozbil to zrcadlo :huh:

to muselo byt hodne velke zrcadlo...