Ahojky, mám dotaz, který log u keše slouží k informaci rewiewera, že práve schválená keš se nachází asi 130 m od finálky jiné kešky již dříve publikované??? Díky za odpověd, nemám moc času zkoumat dřívější temata.
A vadí to moc? Keší je v kolizi je spousta a pokud nedochází k záměně při hledání tak není třeba se v tom šťourat.
Tak v první řadě se podívej do publishedlogu, zda mu na toto byla reviewerem udělena výjimka (exception)
Jestli ne, je možný že owner nahlásil do systému souřadnice finálky odlišné od skutečnosti (ať už schválně nebo omylem)
Zjištěné závadné skutečnosti hlaš zodpovědnému rewievrovi přes "send mesage"v jeho profilu, nebo přímo na mailadresu.
V situacích, kdy závadná skutečnost nějak hrozí způsobit nepříjemnosti i lovcům (nepředpokládané nebezpečí úrazu, soukromý pozemek) tak použij log "Need archived" Tak se zpráva dostane jak rewievrovi, tak i lovcům co se na ni chystají.
Vadí. Ty máš určitě nějakej vroubek, takže si budeš hájit tu svoji škatulku, ale představ si to z pozice lovců kteří řeší onu postiženou starší mysterku - při pohledu na mapu se jim bude výsledek zdát chybný, jelikož uvidí v příliš těsné blízkosti tradičku a v listingu mysterky či publishedlogu na to samozřejmě upozorněno není.
Jo a další věc je, žeby owner mysterky chtěl mít aspoň trochu manipulační prostor na nějakou drobnou změnu skrýše, až mu původní vyhmátnou mudliska.
diky za odpovedi, schvalena vyjimka to neni, pri hledani asi k zamene sice nedojde, ale tak odflaknutou kesku jsem uz dlouho nevidela.. tak radsi zadnou nez takovou, ktera je navic pobliz jine… ani pravidla v kesce nebyly a ze by se do regularky vlezly…
Ahoj, tak pokud jde o GC36NWE, tak ta výjimka tam je a tvého mobilu je mi líto ![]()
Publish Listing Publish Listing
11/03/2011
08:01 CET
Published with proximity exception
Ano krabičku v kolizi (schválené rewieverem) mám, ale o to tu nejde.
Ani z pohledu lovce mi to nevadí, ale sto jidí, sto názorů.
On te nekdo nutil na to xTF bezet? :o Nemela bys to nahlasit spis na Policii nez retrivrovi?
Někteří autoři mají v listingu, že si každý loví keš na vlastní nebezpečí a nikdo je k tomu nenutí.
Příště budete chtít po ownerech, aby za Vás platili pokuty za rychlou jízdu …
kolombo napsal/a:
Příště budete chtít po ownerech, aby za Vás platili pokuty za rychlou jízdu …
To je vynikající nápad. A jak nezaplatí, tak teplej bonz!