Já si zatím nepřipadám až tak poznamenaná, ale kdykoliv máme volný víkend, tak plánujem, kam vyrazíme. Dovolenou jsme si letos taky naplánovali v závislosti na geocachingu, čeká nás mise jižní Čechy
Každopádně na ná spozoruju, že s přibývajícími keškami a zkušenostmi propadáme čím dál víc…
GC zrejme zmeni hrace podobne. Nedovedu si predstavit, ze bych nekam jel, aniz bych si tam nasel byt jen 1 krabicku. Hodne lidi je mi podezrelych, ze jsou taky nakazeni a hledaji. Vylety s pritelkyni planujeme castecne i jako GC cesty.
Poznal jsem uz nekolik fajn lidicek a mnoho dalsich jeste urcite poznam. A castecne i diky GC jsem nasel v sobe velkou lasku k prirode.
A samozrejme jsem se stal i GC zavyslakem jako vsichni ostatni
Me to chytlo opravdu hodne ale ze by me to vylozene poznamenalo, to ani ne - spis prijemne spojilo dalsi zaliby dohromady - tramping, fotografovani, cestovani, historie …
Jako dávno odrostlý tramp mám stále dost příležitostí vyrazit do terénu a nepotřebuji GC proto, aby mě - jako některé mladé duše - zvednul od klávesnice. Ale jako člověk hravý, co si i u vandrů psal, kolik km urazil pěšky, stopem, vlakem, letadlem … oceňuji ten statistický fundament téhle hry. Život mi nezměnila, leč obohatila. A dokonce jsem se poučil o tom, kolik zvláštních koutů má i velkoměsto a kde všude budu moci bydlet, až se stanu bezdomovcem…
Kruciš, Kapso, jak to, že se tady vždycky sejdeme? Musím říct, že se mi s Tebou dobře šlapalo, jak jsme tam v jednu chvili řešili vandry, kešky a objektivy…
Určitě,teď už nejedu jen tak někam na kole,nebo pěšky,bez min.jedné kešky,vytáhne mě to od počítače,mám co dělat a hlavně mi to doplní mou sbírku cwg a kinder figurek.
Já zase nemám chvilku volného času. i když mám strach, že časem mě bude tahle sranda stát více a více peněz. Tím nemyslím právě objednané CWG ale penízky za dopravu až si vysbírám kešky v okolí mého pobytu, nebo služebních cest. Co se týká práce, od doby co lovím, jezdím z dalekých cest (které jezdím po JČ) domu téměř pravidelně pozdě. Proč asi a někdy i špinavý. Proč asi
Poznal jsem lépe svoje město a plánuju výlety na vlastní pěst,ať už vlakem,či na kole… v poslední době dávám kešky Drive-in jako spolujezdec na zadním sedadle… Více riskuju a na eventech poznávám pohodové lidi,stejné blázny jako já…zkrátka tento životní styl se mi líbí víc
Díky geocachingu jsem poznal mnoho zajímavých míst, skvělých lidí a jelikož jsem se začal i více hýbat, tak se mi povedlo shodit 20kg a zbavit se vysokého TK. Prostě super! B)
Zmena to je docela vyznamna. Mam dost casto nutkani nekam vyrazit - skoro jako by se ze me stal prvni Keskodlak:-)) (na profilu na gc.com je poznat,ze mi hrabe obecne:-)) ) Nejradeji mam kesky v prirode, tudiz i casteji vyrazim do lesu a nejen po vyslapanych stezkach,takze se ze me stava stin plizici se porostem:-D) Skoro bych rekl,ze se na okolni svet pri lovu divam trochu jinym pohledem.
No propadl jsem GC po třetí nalezené keši. Po desátém nálezu jsem už už chtěl zakládat vlastní. Až po odlovu brněnské multiny LOST / Dharma na které jsme s kolegou Toodoo stravil super den jsem zvážněl a zakládání odložil, aby to nebyla jen tak nudná krabka pod šutrem. . Nakonec jsme založili tuhle přirodní [cache]GC1RRVK[/cache]ke které jste tedy hojně zváni. Nevšední zážitek je podvečerní odlov. Prosím tiše, zvěře je kolem celý les
Docela jsi vystihl mé změny díky GC, hlavně tu, že sem si oblíbil kros lovení, teda rovnou za šipkou. Chce to hlavně dobré boty, protože v tu chvíli mi je opravdu jedno, kde a čím jdu (samozřejmě s důrazem ochrany přírody).
GC mi zivot zmenil sice enom trochu, ale zmena tam je. Mam konecne duvod jit ven a nesedet jenom doma na zadku. Az se mi jednou stane, ze budu met ridicak a auto tak mozna budu v cudu neustale, vi buh:DKazdopadne me to chytlo a mit prostredky na dopraveni a povoleni k opusteni "hnizda" tak me doma videj asi jenom v noci…