Jak vám GC změnil život?

Zdravím,
jak vám geocaching změnil život? Vaší rodině a tak…
Například já už mám naprosto hrizný zlozvyk prozkoumávat všechny díry ve zdech, zapadlejší kouty, za-li by se tam nedala strčit nějaká krabička :slight_smile:

Plus u sebe neustále nosím nůžky a tužku, což je vysoce praktické, jak postupem času zjišťuji :slight_smile:

No, kromě nošení některých divných věcí neustále sebou, tak rodina trpí tím, že na dovolené už se nejezdí jen tak někam, ale zásadně pouze tam, kde ještě nemám odlovené kešky. Největší změnou pak byl minulý víkend, kdy jeden poměrně dobrý psycholog prohlásil, že mít sebou razítko, tak už mi vypisuje papíry na hlavu - nemám nic proti cvokhauzu - pokud tam mají alespoň jednu kešku :smiley:

Veci, ktere s sebou nosim, jsem nosil i pred tim. Jedna se o propisku a svycarsky nuz ve stylu MacGyver. To proto, ze jej casto a temer vsude upotrebim, avsak ne v parku a po setmeni :smiley:

A zmena? Clovek poznal dalsi kolegy, pratele, nekdy si zasprintuje pro novou kes, nauci se delat s dalsim soft i hardwarem…od kazdeho trochu. Avsak do kostela jsem se chodit nerozhodl, zachranovat tulene a velryby taky ne.

A priznavam se: Cas od casu ohledam/omakam nejake to podezrele misto, i kdyby to melo smrdet obtezovanim :smiley:

Cas od casu se pri nejakem romantickem filmu projevim stylem: " Jose ma opravdu pekne oci, ale to nevi, jaky pokladam ma v te dutine stromu za sebou" -> proste deformace

no fakt je, že když někam jedu,tak se podívám jestli někde něco není… dnes jsme byli venku,našel jsem prima místa,kde by se mohly schovat i větší krabičky,tak jsem hledal jestli tam náhodou nemá finlovku jedna blízká mysterka :slight_smile:
díky GC mi i rychleji ubíhá čas při čekání na nakládku/vykládku v zahraničí, minulý víkend jsem v Bremerhavenu takhle během dne obrazil 11 místních tradicionálek v okruhu 2km od parkoviště..sice jsem při tom nachodil asi 20km,ale pejskům,co se mnou jezdí se to líbilo…jen mi zkazila radost ta 12.,ne ne ji najít..obtížnost 2, HINT hexagon,ale ani náhodou :frowning:
když nevíme kam vyrazit,podívám se do mapy a hned máme směr…najdem pár krabiček,děti mají radost,psi také :slight_smile: multiny si nechávám pro sebe,když je čas…
venku lovím jen tradicionálky,ono luštit listing v holandštině nebo francouštině není sranda…
jen lituju, že jsem GC "objevil "až teď…když si představím ty hodiny co jsem prostál v budapešti, bratislavě…
no a když někde jedeme,na obzoru je hrad, tak jen poznamenám:tam bude taky krabička…
tak asi tak

Takové skromné přání…: Červené střechy [cache]GC1EEF6[/cache]

Moje deformace se projevuje tak, že posledních pár nocí se mi už i zdá o tom, jak hledám kešky a ráno mě pak solidně bolí nohy :smiley:
V podstatě se teď každý den točí kolem geocachingu, s přítelkyní (stejně postiženou :slight_smile: ) si už týden dopředu plánujeme, kam vyrazíme na víkend za poklady.
Při plánování letní dovolené si prověřuju, jestli v dané lokalitě bude něco k odlovení :slight_smile:
Pokročilo to už tak daleko, že plánuju výlety i pro další naše kamarády, kteří propadli podobně jako my :slight_smile:
Co dodat? Asi jen to, že jsme v tom až po uši a s přicházejícím hezkým počasím je to horší a horší a horší :slight_smile:

Dík, to je supr! Příští výlet: HavlBrod! :D:D:D

jo tu už mám…je sice v areálu blázince,ale volně přístupná… když si vezmete tepláky kapsou dopředu a nasadíte ten správný výraz tak se tam ztratíte…
mají tam i hezké sestřičky(některé), jedna z nich je moje bývalá manželka…
a na pavilonu SZ od keše jsem 5 týdnů pracoval jako NZP(nižší zdravotní pracovník).musím ale říct, že podle toho co jsem tam zažil,nechtěl bych tam mít příbuzného v roli pacienta :frowning:
SSZ od kešky je i výběh pro koně, maji tu i hippoterapii…

To zní dobře. Mám velice dobrou kámošku na psychině v Kroměříži - teda jako sestřičku ;). Je tam taky moc hezký areál - že bych jim tam jednu kešuli preventivně šoupnul?

Tahle [cache]GCXQ16[/cache] už je klasika a hned vedle je ještě jedna [cache]GCMH1V[/cache] a ještě jedna [cache]GC1FVJ4[/cache].

A v našem spádovém zařízení je taky jedna [cache]GC1GKK7[/cache]

Můj život se velice změnil.Již za téměř 4 měsíce jsem poznal jednotlivé městská části a už mám pár částí zmapovaných. Geocaching mi pomůže odpoutat se od problémů a je to dobrý relax. V životě by mě nenapadlo lítat po městě. Také se přiučím nové znalosti a doufám,že potkám další příjemné lidi na lovu. Jsem rád,že jsem začal v zimě,protože na první kešuli bylo bezvadné počasí,a tak mě to chytlo. Každý pátek,či víkend objevuji nové skrýše a získávám zkušenosti. A nejvíc změnil můj pohled na svět. Typování různých geomíst a pohlížení na některé krásy míst.

Něco málo se změnilo - jsem ochotný jít na výlet i v zimě, začal jsem jezdit na výlety dál od domova a při sledování cestopisných dokumentů komentuju záběry divoké krajiny slovy "sem bych dal cache" :slight_smile:

Ahojky, já jsem jednou našla kešku úplně omylem a čistě náhodou jsem o téhle hře nedávno před tím četla. Pochopila jsem to tak, že je pár krabiček ukrytých na nějakých zajímavých místech a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být i u nás. Prosím, Moravský kras je jich plný…Projevuje se u mě stejná deformace, jako osahávání a podezřívání…Nakazila jsem také svého přítele a už nějakou dobu lovíme spolu. Nic jiného by mě snad ani nedostalo z postele!Prostě miluji GC!:smiley:

Urcite se trochu zmenil,v batuzku sebou taham GPSku a razitko,abych byl pro nenadale pripady geopripraven.Pokud mozno si zpestruji sluzebni cesty a vice mne bavi.A vubec,poznal jsem mnoho krasnych mist,kam bych se nevypravil a pritom je to bezva relax.A samozrejme jsem potkal i dost zajimavych lidi,vlastne kaceru.

Rozhodně je všecko lepší…nebejt GC, nevěděla bych, kam si vyjet na kole nebo kam o víkendu, aby to nebylo jen takový to chození po lese a tak. Že se prostě jen tak neplácám po krajině, ale jdu tam NĚCO dělat. No a eventy a náhodná setkání u keší jsou taky bezva věc.
Taky nosím furt v kapse propisku a znám Brno a okolí mnohem lépe.
A mám moc moc ráda geocoiny!

Ještě taky doplním, že když jdeme kdekoliv venku, tak si obhlížím divně chovající se lidi a jestli to náhodou nejsou kačeři hledající kešku :slight_smile:

To já také,každý baturkar mi příjde jako kacer,nektere jsem odhalil,ale neoslovil,kdyztak brnaci by me mohli poznat dle oranzo-cerno-bile bundy a černého školního batohu,salina 2.:wink:

Přátelé … po infarktu ideální trénink. Hlavy i tý pumpy v hrudi.
Kdyby to snad neexistovalo, tak bych to snad i vymyslel jak je to krásný. Vím o GC již cca od 2002, ale až ta srdeční příhoda mě donutila k většímu pohybu "po svých" a tak byl GC jasná volba.
Hlavně se tu nehádejte jako mnohde jinde na netu. Ať je tady útulno a soudržno.
Oblečení nepopíšu, neboť sháním něco vojensky bytelnýho. Božíhodovou bundu jsem si roztrhl.

GC mi sakra změnil život, s přítelkyní jsme chodili ven a bylo to nudné, chození od nikam nikam, potom jsme koupil PDA s GPS a narazil jsem na GC, a bylo to, teď lítáme po venku pořád a těch cílů kterých máme, no jéé jéé :wink:

Celý svůj život jsem měl nějakou zábavu. Ježdění po vodě, na kole, na motorce, lezení po horách, záliba v technických srandičkách. čtení knih. Po čase u mě vždy vznikl pocit, že už jsem všechno přečetl, na všech zajímavých místech byl a všechno dělal.
Geocaching dokázal mým bývalým koníčků nabrat druhý dech a zjistil jsem, že jsem zdaleka všude nebyl, skoro nic nepřečet a že je spousty věcí, které jsou ještě k objevení.
Jako do všeho, jsem se i do geocachingu pořádně a naplno obul, včetně kombajnování a pocitu že musím najít všechny keše v okolí mého bydliště. Něco málo po tisícém nálezu to veliké nadšení postupně opadlo a teď už kešuji s výrazně střízlivěji. Pocit, že musím "vyčistit" Prahu už opadl a geocaching využívám jako dokonalého průvodce volným časem i jako turistického průvodce a abych nezapoměl, poznal jsem spousty dobrých přátel.
Dojem, že už mě v geocachingu nemůže nic překvapit je naštěstí jen dojmem a občas se setkám s opravdu vyvedeným kouskem, který mě mile křevapí. Klidně vyrazím třeba na celý den za jednou keší. Mysterky typu radar, hacker série, a podobně, v klidu míjím. :slight_smile: