Jak změnit nick?

Chtěl jsem se zeptat, jestli mi někdo neporadí jak si změním nick Buturik na Buturik team.
Díky:D:o

Napiš Bryanovi (mail: [email protected]) z Groundspeaku

Nee, napiš přímo na [email protected], tam to vyřizuje více z Groundspeak lackeys, Bryan má práce i tak dost. No a je to tak i tuším někde v GC.com FAQ. Čili stačí stručná žádost o změnu nicku poslaná z toho mailu, který máš na GC.com registrován (na který ti chodí GC maily). Předem je pak vhodné si ověřit volnost požadovaného nicku na gc.com/email - pokud po zadání nevypadne žádný nick, je volné…
P.S. A už to s těma mysterkama v Litovli nepřeháněj, tamní cachery docela lituju, to bych luštit nechtěl :smiley:

Jen takovej dotaz, když si někdo změni nick, jak je to s nalezenejma kešema? Chápu, že v databázi na GC se to změní snadno, ale pak někteří owneři mu můžou zahodit logy, protože se mezi tím přejmenoval a v logbooku je pod starým nickem.

No, jednak sem neviděl ownera, kterej by to poctivě kontroloval (bohužel), ale i když tak dělá, tak by měl nejdřív dotyčného kontaktovat přes mejl. Mohl se totiž nezapsat i z jiných důvodů, než změna jména. Třeba se zapsal na ukradený provizorní logbook …

Proc bohuzel? Ja jsem se zrovna vcera setkal s pripadem, ze se jeden kacer zalogoval na internetu, ale v logbooku o nem neni zminka. Psal ze kesku odlovil jeste s jinym kacerem(ktery je zalogovany jak na netu tak v logbooku), takze jsou dve moznosti- bud se treba zapomel zapsat v logbooku (myslel si ze jeho jmeno pripsal k logu jeho kolega), nebo si to vymyslel. Mam mu psat e-mail a zjistovat jaka je situace? Ne-proc taky, me to je jedno, kdyz mu dela radost, si virtualne pripisovat body, at to klidne dela… B)

teda za sebe muzu rict, ze nevim proc bych mel kontrolovat jestli ti co jsou na netu jsou i v logbooku. ony se za navstivene kese vyplaci nejake premie? :smiley: my kese tvorime, aby se nekdo dalsi pobavil. pokud to nekdo ignoruje a vymysli si navstevy - jeho smula. za ztratu casu (kterou by cinila navsteva osmi kesi, foceni logbooku a nasledna otravna kontrola a porovnavani a pripadny email flame) mi takovy pablb fakt nestoji :). a kdyby meli neco takoveho delat treba dorcadion, milancer atd s tricitkou zalozenych…

Já mám u jedné kešky klamný cíl, prostě je nedaleko ní turistická sklenice, kde je pár listů papíru a jinak nic.

Už jsem tam musel dojít nalepit: Toto není GEOCACHE a stejně se každou chvilku někdo v logu hlásí k nálezu sklenice. A to je v listingu napsané, že cache je Lock&Lock krabice …

Kdybych to důsledně kontroloval, tak můžu smazat tak 1/3 logů …

ano, naposledy ja :smiley:
blbe je, ze nejaky vtipalek text "Toto neni" smazal :stuck_out_tongue:
vzhledem k tomu, ze je to cca 4 kilaky od silnice a v horach, to muze byt pro dost kaceru pozdeji nemile zjisteni.

mel jsem signal na pikachu (EPE=12m), coz v tomto pripade znamena stejny prostor pro hledani. navic skrys a sklenice ma stejne volene ukryti a hint cache je v souladu se sklenici.

takze bud vzdalit alespon na 50m nebo zmenit zpusob ukryti a hint.
jinak bude tech nestastniku vic:(

No většinou je stejně v novém jméně původní obsaženo, nebo se to příliš neliší (například ggolem => Golem Team)…

Nebo to pro ty nešťastníky, co nečtou listing napsat ještě do hintu :wink:

spis bych rekl, ze to souvisi se vzrustajici hustotou kesi. pak se casto stane, ze te nejaka multi ci mystery zavede do mist, kde nejake ty nenalezene TC jsou a bohuzel jsou hlavne v GPS :smiley: je kravina nosit listingy ke vsem kesim v okruhu, rekneme, 20km od startu :smiley:
no a kdyz uz clovek k takovemu waypointu dorazi, docela to potesi.
preci tam ten poklad nenecham jen tak lezet ? B)