jak zobrazit změněné listingy po aktualizaci přes API

Tak mě napadlo, když jsem dělal aktualizaci keší v okolí a dostal tento výsledek:

z6Rzi8n.png

Rád si zobrazuju nově přidané body pomocí tlačítka "Zobrazit přidané", to dělám běžně, vlastně vždycky, když si všimnu, že je něco přidáno. Ale tentokrát jsem si všiml, že mi to hlásí 7 aktualizovaných listingů a zajímalo by mě, kde došlo ke změnám (třeba tam owner přidal nějakou důležitou informaci). Je nějaká možnost, jak ty změněné zobrazit?

A sekundární otázka - lze toto okno (výsledek importu) zobrazit znovu, když si ho nechtěně odkliknu pomocí "OK" a pak si uvědomím, že by mě zajímalo, které body byly přidány? Dalo by se to případně přidat, třeba jako "Databáze" -> "Import" -> "Znovu zobrazit výsledek importu"?

<datadir>LastNew.ggt

Jeste odpoved na prvni cast prispevku - rozdily zjistit nejde. Databaze na verze listingu pripravena neni (i kdyz o tom s Halumou mluvime uz leta). Obsahuje vzdy jen aktualni verzi. Jedine bys mel nekde zalohovanou databazi a pak si ty listingy z obou databazi porovnal.

Jeste odpoved na prvni cast prispevku - rozdily zjistit nejde. Databaze na verze listingu pripravena neni (i kdyz o tom s Halumou mluvime uz leta). Obsahuje vzdy jen aktualni verzi. Jedine bys mel nekde zalohovanou databazi a pak si ty listingy z obou databazi porovnal.

PM

O zjišťování rozdílů v Geogetu mi nejde. Ale Geoget ví, že bylo aktualizováno 7 listingů, tak bych rád věděl, které to jsou.

Každý import vytváří soubory lastnew.ggt, lastimport.ggt a lasterror.ggt. Tam si můžeš zobrazit všechny importované kešky. Soubory se každým importem přepisují a nevytváří zálohu.

Ale v případě multi / mystery / ... kde je význam změny v listingu největší, tak pokud tam máš vypočtenou finálku tak by ti pomohl Gordův plugin Finalwp

Ten používám, je skvělý!