Jake geovozidlo do 10000 ?

Jeste porad je tu moznost poskladat z Favorita/auta vrtulnicek, nebo Kaipana :smiley:

Favorita. Projede vsechno a opravuje se doma nebo u sousedu za par kacek. Nejlepsi jsou ty uplne prvni, co maji jeste ruske plechy.

No, pokud chceš v případě nehody rychle a jistě umřít, tak toho favorita můžu doporučit.

Cti cele. Na ruske plechy nema ani Audina.

Do 10.000,- bych to viděl na celkem kvalitní horské kolo…

favorita nebo formana.opravy za kačku,projede to pomalu všude…jeden mi stoji doma před barákem, pořídil jsem mu mladší sestřičku feldu—
plechařina ok, výměna lemů,prahů,blatníků,jen je to třeba zatřít barvou dle libosti..STK 02/10
a nebyl by za 10,ale tak za půlku,možná ani to ne…
a cizí v téhle ceně? drahá náhradní díly…na fáčko je a bude dost dílů za pakatel…

Za brndu jsem dal 13, tak to mu jeste 3 chybi :stuck_out_tongue: :smiley:

To asi v každym autě za 10 tisíc.

Jestli máš papíry na motorku, tak vřele doporučuju starou dobrou Jawku. Vím o čem mluvím, vždyť na ní lovím taky :wink:

mimochodem,toho formana mám ještě před barákem,akorát mu tu zabírá místo…STK do 2/2010, závěsné zařízení,po plechařině..chce ho někdo? na ceně se určitě dohodneme…žádnej krasavec to není,ale apsoň vámnebude líto když ho někde proženete po poli nebo škrábnete o větev…