Jakou GPSku

Prosíme o radu, měli jsme zapůjčenou GPS (kamarádovu) od Garminu, kterou jsme museli vrátit a teď tu dumáme jakou novou si vlastně máme pořídit? Někdo tvrdí turistickou, někdo, že to jde i s tou do auta a někdo říká, že i s MT jdou keše hledat v pohodě. Jaké jsou Vaše zkušenosti, poradíte nám? Co nejlépe zakoupit (kde) za rozumnou cenu. Za rady předem moc děkujeme.
Adansonia

Záleží na tom jak moc se tomu chceš věnovat. Auto navigaci bych rovnou zavrhnul vím že je problém aby tě pustila ze silniceTelefon koždy ti bude tvrdit něco jiného ale já s tím neměl dobré zkušenosti nejdříve odblokovat statickou navigaci pak sehnat nějaký vhodný program a pak výdrž baterek a odolnost v terénu.Nakonec se mi stejně uvařil čip a bylo po navigování.Na BeduTtravníčka bych rovnou zapomněl tam přesnost nenínic moc a ceny za které se prodávají jsou ještě horší.Volil bych mezi etrex H cca 2000kč sice je to jen šípka a musí se k tomu nosit mapa ale neznám přesnější navigaci.Další možnost je LegendHCX cca4100kč ta už má mapu a čitelnost displeje a výdrž baterek je geniální.Oregon 300 cca7500kč bez map ale když je člověk šikovný.Nevýhoda je, že na sluníčku nejde pořádně číst displej a baterky tak maximálně na 10hodin ale jsou tam AA a tak to není problém.Zase má vherigo a to je super záležitost. Se všemi těmito přístroji jsme pracoval a mám s nima osobní zkušenost. Já osobně jsem docela teď zvědaví na tu novou 62 pokud tam dají lepší displej a bude to umět i wherigo asi se zbavím 300.

Ach jo.. vláken na stejné téma je tady hromada :@ Co takhle trochu hledat a číst?

Autonavigace - ano, nějaké keše s ní najdeš, ale je to přece jen autonavigace
Turistická navigace - ano, supr na hledání keší v terénu
Mobil - záleží na programechk, mobilu, GPS chipu atd. atd. Ano, jde to ale dře to.

Pokud tedy nějaké pořadí, pak:
1\ Turistická navigace
2\ Mobil
3\ Autonavigace

Chtel jsem se rozepsat, ale Sobikovec to pekne shrnul, takze je to zbytecne, protoze s nim souhlasim.