Jakou navigaci?

Caues, potreboval bych poradit jakou navigaci by jste doporucili z vasich zkusenosti, zatim jsem hledal jen podle mobilu s zadnym problemem az do ted zniceho nic se zacla sekat pri navigaci takze hledani je s tim obtizne. Tak jakou by jste doporucili a s jakou mapou ? prosim nepiste ze to zalezi na cene, me zajima co doporucujete samozrejme cim levnejsi tim lepsi ale klidne si priplatim za kvalitu. Diky vsem za odpovedi.

Cokoliv outdooroveho od Garmina je kvalitni a dobre pouzitelne. Je jen na tobe, jake funkce potrebujes, kolik chces zaplatit a co se ti libi…

diky za odpoved ale moc jsem se toho nedozvedel…

pokud chceš něco levného, Garmin Extrex legend. v lese sice nic moc,ale jinak jsem s nim spokojenej.nic extra, ale za ty prachy…jede to na tužkový baterky..
nebo mam Garmin Forerunner 201, jsou to takové větší hodinky..baterka na 15h,ale je nemapový. a je i nenápadnější než klasická navigace…můžeš se dívat na hodinky a říkat si: kde ten kešák je?

Možná by jsi mohl řešit, proč se ti začal sekat ten mobil, když to doposud fungovalo… nárustem počtu keší v ČR to určitě není. B)

Píšeš to hodně vágně, co by jsi čekal za odpověď? Jakou mapu? TOPO 3.1 je jednoznačná volba, záleží na tobě zda not Pro či Pro. Dle mého osobního pohledu v Praze je lepší not Pro, mimo Prahu Pro… ale už jedu všude na Pro pro jednoduchost.

Jakou navigaci? Podívej se na stránky Garminu a vyber si co ti vyhovuje podle ceny. Najdeš tam všechna cenová rozpětí a případně tady na frcu najdeš i starý Oregon 300 za zajímavou cenu a i jiné.

Píšeš, že jsi lovil s mobilem, takže ti nevadí menší display, takže ti doporučím Dakotu 20. Máš hodně peněz, pak jdi do Oregonu 550. Chceš šetřit, tak do něčeho mezi…

V mobilu mam novej firmware, s ktery se to vse zkazilo proto jsem zacal uvazovat u nejake navigavi.
Predstavoval jsem si ze sem napise kazdy svoje zkusenosti asi tak jak to udelal CZECH.TIR.

Koukal jsem na Garminy tam bych si vybral, urcite co chci tak jak rika moderator mit mapu 3.. s pro verzi, asi nejvic co se mi libila tak to byla 450. ale ta cena :frowning: co vy na to ? nebo mozna O 300 … porad nevim

Polož se na otázku, proč 450ka… Zdá se ti přijatelná cenová relace 300ky?

Na to téma, jakou navigaci je tady spousta vláken… tak hledej a čti. Ono to už taky spoustu lidí nebaví věčně psát furt jedno a to samé…

Já lovil pomocí mobilu svých prvních cca 550 keší, pak si udělal radost Dakotou. Proč Dakotou? Hledej a čti… Přijatelná cena a výkon, nepřekvapuje velikost displaye, má vše co má mít navigace kromě Wherigo. Navigace nemá fotit, od toho je foťák. Když nefotí, nepotřebuji prohlížeč obrázků… 3D kompas, barometr…

No zajima me funkcnost, ale uz nechci obtezovat kdyz vidim ze ti to vadi. lock

Nevadí mi to… jen čti ostatní vlákna, kde se to řešilo a řeší…

Funkčnost kontra cena je na webu Garminu a zatím jsi tady nenapsal, co tě na funkčnosti zajímá.

Kdyz to vezmu jinak tak co ted mam v mobilu tak bych chtel aby bylo v navigaci tzn. mapy topo czech 3 pro , vydrz baterie( to je u mojeho samsunga zalostna se zaplou navigaci), presnost a to je asi vse na navigaci nejsem nejak narocnej… jinak opravdu nvm co by to mohlo mit vic jeste se v nich neorientuju proto jsem zalozil toto vlakno by kazdy doporucil tu svou a napsal k tomu zkusenosti.

Ty máš v mobilu Garmin Topo Czech Pro 3.1? Je těžké někomu radit, kdo neví ani co chce… a hlavně, každý má jiné nároky, představy.

Já lovil s mobilem bez map, jen za šipkou. Supr a fungovalo to. Dakota má display velikosti mobilu, mapy, šipku, 2000 keší v paměti a zbytek jako POI, prostě paráda. Nemá Wherigo, foťák, prohlížení obrázků…

… G550 má wherigo, prohlížení obrázků, foťák, víc keší, velký display. Tak si porovnej cena výkon.

Ano mam v mobilu Garmina XT a v ni mapy TOPO czech 3,0 pro.

Vim co chci, ale chci slysel nazor lidi a zkusenosti abych nevyhodil zbytecne penize, preci jen to neni mala polozka.

Já bych se poohlednul po nejakem Oregonu 300 nebo Dakote 20. Za slusne penize ziskas navigaci s dotykovym barevnym displejem, dobrou mapou, kompasem a pameti na hodne kesi…

Refuno: vis co chces? Tak nam to tady napis a my ti poradime. Co se me tyce, tak doporucuji O550 :slight_smile: