Jakteam #1000

Mám tu čest veleváženému kačerstvu oznámit, že Jakteam nás dnes přišel navštívit do Chocholouškova a že si je tu taky nechali včetně geopsa Bernedikta.
Že je to litr (a snad je tam těch litrů i více), se můžete přesvědčit na jejich logovacích fotkách z Ostrova pokladů 1.:smiley:
Výbooorněěě.
Gratuluju.

I já si dovoluji oznámit, že výše jmenovaní navštívili lokalitu pod Hostýnem a jsem pyšný, že některé mé keše byly posledními kapkami v kačerském roztoku jejich prvního littříku. Blahopřeji a přeji mnoho chuti na další …:wink:

Gratuluji celému týmu (nejvíc ale obdivuji geopsa Benedikta, který to má se svými nejkratšími nožičkami nejobtížnější).

ZCh

Tak už je to tady, první tisícovka v Olomouci. Ještě někdy na podzim jsem si bláhově myslel, že to budu já :slight_smile: , Gratuluju celému teamu a těším se, až Vám budu moci osobně potřást rukama i packama.

Velka gratulace sympatickemu triu do Olomouce. At se Vam dari a at Vas to bavi i nadale.

Taky gratuluju, ze jste se dotkli toho tisicovkoveho nebe! Inu, Hana… urodny to kraj :slight_smile: Kam se na to my ze zeme uhli a ocele hrabem :stuck_out_tongue:

[color=blue]Ho, ho, hó, tak už je to tady…:stuck_out_tongue: Když jsem viděl váš letošní rozjezd, bylo mi hned jasné, kdo bude prvním hanáckým týmem v pavilónu…:wink:

Gratulujeme a přejeme samé pěkné zážitky na cestě k dalšímu vrcholu!

Ivo a tým[/color]

S michajlem se přidáváme ke gratulantům! Jo a děkujeme za nádherné coiny… ten michajlův má výborný cíl - sbírá doporučení jakého psa si jednou pořídit :slight_smile:

Uáááááááááááá, uuu, GRATULUJEME a spěcháme za Vámi. Přece Vás v tom nenecháme, že? Držte nám fleka! ;):stuck_out_tongue:

Taky se přidávám k zástupu gratulantů, jen tak dále :smiley:

HEEEZKYYYY:D:D:D Nenasadili ste na Benika nejak moc vysoke tempo???:smiley:

Velka gratulace!

Též gratuluju :slight_smile:

No teda, velka gratulace i od nas z Brna. Jste proste jednicky.:slight_smile:

Díky moc všem za gratulace, myslíme, že po tomhle víkendu zase bude komu psát, čekáme jeden 1000 a jeden 2000, kdo to asi bude… :wink:

Se zpožděním taky třepu jmenovci tlapkou!!! B)

Gratuluju! Ať vám to na těch osmi nohách šlape pořád tak dobře!

Pěkný úspěch, určitě jste se štěstím vznášeli v oblacích. Gratuluji.

Dodatečně a opožděně i já se připojuji ke gratulacím!!! Ať Vám to loví stále dobře a ještě líp a Beník ať najde vždy tu správnou stopu B) Jo a pozdravuje Vás Kuba :wink:

Ha supr číslíčko takovej ranec:D..tak hodně stěstí a ať se daří..:slight_smile: