Jan Rohac z Dube - odcizeno

Dneska jsem ji tam nasla pohozenou, tak jsem ji tam vratila.

Jo, tak tu jsem potkal na pár FTF :wink:

Když mě od kešky vyplašilo rychle se blížící auto Policie (s majáčkem a sirénou), bafnul jsem krabku do auta, odjel a vrátil ji opatrně až po hodině a půl. Možná měl někdo DNF, ale hodnotná schránka byla zachráněna.

A proto mne krabičky ve městech, lidem na očích, absolutně neberou :wink: Hledat chodím také kvůli relaxaci, ne že se budu pořád rozhlížet a nervovat jestli mne zrovna někdo nesleduje…

No a zase někdo má rád ten adrenalin - ještě že jsme každý jiný :slight_smile:

Pak se ale nedivte, že ty kešky každou chvíli někdo ukradne :wink:

Ale to není o tom, že Tě nikdo nevidí, to je o tom, že nikdo nenabude podezření, že děláš něco neobvyklého :slight_smile:

Naopak, v davu spěchajících lidí si Tě nikdo ani nevšimne :slight_smile:

Tak nezlob se na me ale to je stejna argumentace, jako kdyby nasel zacatecnik v kesi trackables a rekl si, ze musi najit pocitac, protoze potrebuje zjistit, co s tim. Kazdy navod se cte totiz pred hrou, ze? Krome toho jsem nemyslel 10ti strankovy manual pro krizove situace. Uplne by stacilo, ze ma kes u sebe nechat do te doby, nez si bude jist, ze ho nikdo neuvidi.

Ono je někdy ve městě jednodušší prostě jít,vrazit sebevědomě palici a půl trupu do keře,nebo stromku,či kanálu,vrazit micro do kapsy a opodál na lavičce v klidu zalogovat,než tam postávat a rozhlížet se tak nenápadně,až u vás zastaví první kolemjdoucí policajt :wink: