Jan Rohac z Dube - odcizeno

[color=red][/color]!!!keška "Jan Rohac z Dube" odcizena!!! - proto ji uz nehledejte, nejaka zenska ji vzala, protoze me videla, kdyz sem ji nasla. Ta zenska vubec nevedela o co jde a chtela si ji odnyst, ale v tom sem ji zabranila. Bohuzel jsem ji vratila na misto a ta zenska ji asi odnesla, protoze kdyz jsem se tam pak byla kouknout, uz tam nebyla.

zapomela jsem pripsat presnou adresu: náměstí Winstona Churchilla, Praha 3, souradnice nevim

No v takovem pripade, kdyz uz mudla vi najisto, ze je tam schovana nejaka krabicka, se vyplati vysvetlit mu/ji, ze se jedna o hru a ze by ji tam mel nechat. Je-li dotycny/a inteligentni tak to pochopi, v opacnem pripade nepomuze nic, kesku driv nebo pozdeji odcizi tak jako tak.

Čemu se divíš když se na lovu chováš jako tele? Jak Tě mohla vidět tak že pak chtěla keš odnést? A ty když už to víš tak ji tam vrátíš, celkem logicky se pro ni i vrátila ona… Je to daň za cenovou dostupnost GPS. Loví každý kdo přestane nosit pleny a hned je velkej a pravej kačer. Počti si jak někteří hodinu čekají a pak třeba odejdou bez logu pokud nemají mudlo prázdno.

A nejhorší je sedět s keší v batohu opodál a čekat a čekat až zmizí ten co překáží v zpětném uložení.
Zlaté earthky tam se nemusí nic ukládat :D.
Okolo jedné keše v Ostravě jsem šel již asi 10 krát a nikdy neodlovil, přeci jen lepší keš na místě, než v mudlově kapse ;).

Stalo se. Taky nemusela napsat nic a tvarit se prekvapene ze je posledni v kesce. Je to cestne a statecne ze si sem napsala. Aspon se z toho muzeme poucit. :wink:

a\ je statečná, že to sem napsala
b\ chovala se jako lama
c\ měla to napsat do jiného vlákna
d\ měla to napsat asi hlavně na ownera
e\ ach jo

Mě t nepřijde statečné. Mě to přijde jak udivený brekot hanta co se spálil o kamna. :wink:

paní třeba neměla zrovna volnou krabičku na sváču.Ale jinak stím teletem souhlasím

Teletem je zejmena z toho duvodu, ze i presto, ze vedela o mudlovi, co vi o krabici, tak ji tam klidne dala hned zpatky. Rozhodne ne, ze byla odhalena. Clovek se muze chovat sebediskretneji, ale nakonec muze byt nenadale vyrusen mudlou. Oci vzadu nemame.
Proste stat se to muze kazdemu. Nikdo neni svaty. B)B)

Propána, nechte ji žít. Kdo nikdy neudělal při vyzvedávání chybu, ať hodí kamenem…

Ano, přesně tak to bylo napsáno. Paní ji viděla. Nu co už. Ona keš před paní vrátila, nu… a paní chtěla sebrat a odnést. A sakra. Zabránila paní v tom, ale asi se nenamáhala říci co a proč to tam je. Tady bylo na místě krabku nechat u sebe a předat ownerovi, po krátkém disable by za pár dní byla možná v bezpečí.

S tim souhlasim. Mozna by se mohlo do Wiki napsat par navodu pro novacky, co delat v krizovych situacich. :slight_smile:

Konspirace, aaah… :smiley:

Jestli je to tahle [cache]GCRH4J[/cache] keš, tak to zase taková tragedie není. Městská mikro na poměrně frekventovaném místě se prostě čas od času ztratí, no.

A už vidím toho začátečníka, jak se dostane do krizové situace a jde hledat počítač, kde se podívá do wiki na to, jak jí řešit …

Buď je člověk dost zkušený, aby to zvládl a nebo mu žádný návod nepomůže.

Nevím, jestli je to ona… při pohledu na net není disabled ani nebyla. Tak mám dojem, že spíš někdo chce zase flame, nu což. Jinak tu keš mám odlovenou ještě jako VŠE a opravdu je dost nešťastně umístěna..

to teda namáhala, ale ona byla blázen, vůbec mi nerozuměla a jediný, co mi na to řekla, bylo: "ummamamuuua"

tak to je maximum, co jsi zmohla, co se da delat. neni to tragedie. horsi by byla velka pixla s travelbugy.

my jednou vozili kes asi 4 hodiny po meste, protoze na misto ulozeni se postavili delnici.

To je doslovný,nebo měla i přízvuk?:D:D

A sakra, to vypadá že tě chtěla uhranout :-))). Ber to jako vtip, keš snad Owner obnoví a o nic víc moc nejde. A pokud chceš udělat krůček navíc, připrav novou krabku a dej na místo, samozřejmě po dohodě s Ownerem. Prostě ne každý den se vše daří, někdy člověk zazmatkuje. Mohla jsi ji opravdu raději ponechat u sebe, ale zas chápu že každý reaguje jinak. Hodně pěkných nálezů přeji.