Jdete o půlnoci na cache?

Chystáte se o půlnoci místo oslav u Tv někam na noční kešování? Pokud ano tak to sem napište. <br/> <br/> šťastný Nový Rok a hodně nalezených kešek

leda bys mne k nejaky donesl… :smiley: :smiley:

Kdyz to bude FTF :D:D:D

Kdyz jsme u toho, gratuluju ti k tomu dnesnimu FTF ve Stechovicich. Skoro mi ukapla slza, kdyz jsem videl tuto novou kesku cca 1,5 km od mych HC - a ja jsem pritom zrovna v Brne …

Vloni se nám povedlo FTF na jedné nové kešce ze série Terryho Prattcheta. A zrovna v 0:00 - logovali jsme a nad Olomoucí začínal ohňostroj. Nádherný pocit :smiley:

ne jdu teď

No my jdeme taky už asi v 18 ale chceme něco ulovit i okolo ty půlnoci

Když bude nová keš za barákem… :slight_smile:

Tak stejne jako loni jsme si uzili loveni z 30 na 31.12. Letos jsme byli na lovu u Liběchova a v lese o pul noci se vam tam sešlo lidi :smiley: z Litomeric, Terzina, Steti i Prahy :o

Chodím na lov 1.1. ráno. To byste nevěřili, jaký je u těch městských cachí klid…

Já budu o půlnoci na eventu.

Jestli se někam chystáte, určitě to vemte přes Kolovraty, od 22:00 můžete ulovit Kolovratské zajímavosti-Final ceche http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=059febf6-a866-4cab-833f-eac3cdabcdd1

Nojo, v Německu…

ne,na Žďárskych vrších ty malá česká geokačer :smiley:

Sorry, ale JohnDoe je kačer, který má 44 nalezených keší a všechny ve spolkové zemu Baden-Würtenberg.

Ja,Ja

kde bydlíš že bych ti ji tam zasadil ?:slight_smile:

Tak jestli sychravé Libercké počasi a děti dají, tak půjdeme na event.:wink:

tak jsem z5 a teď se už jen budu věnovat obžerství a v 00:05 kouknu zda není možnost nějakého toho FTF :smiley:

ne