je nějaká mapka???

ahoj - jsem nový jak tady tak v celkovém měřítku. zajímalo by mě, jestli existuje nějaká mapka či program, kde jsou ty kešky, případně ukoly k nim a tak… díky za pomoc..

na teto strance klikni na Wiki(nahore v menu) - kde mas vsechny potrebne informace :wink:

noooo..nemam… mě spíš zajímá, jak můžu najít keše v mém okolí…na GC.com hledám podle keyword - zadám místo svého bydliště a ukáže to 4 keše…to je v pořádku. Když ale napíšu jiné město či místo (bydlím na jižním okraji prahy) nic to nenajde…přitom si myslím, že kolem je tolik zajímavých míst, že tam určitě něco bude včetně lesů v brdech… jak hledáš(te) ty(vy) ???

Ale máš! Třeba tady je přesně to co potřebuješ.

Zadej si souradnice mista, kde chces hledat, nebo aspon priblizne souradnice. Pak si vyber kteroukoli kes, kterou ti GC nabidne.

U listingu kesi je ve spodni casti (nad logy) odkaz na mapy. Me se celkem libi druhy odkaz na Geocaching.com Google Map

Tam uz si muzes mapou pohybovat jak potrebujes a klikem na kese hned vidis.

Driv takova vymozenost byla i tady, osobne mi vyhovovala nejvic, ale nez bude mapka obnovena, musime zit s tim, co groundspeak da. :o)

Preju stastny lov.

Tobe bude asi nejlepe vyhovovat hledani pres GC google maps. Jdi na GC.com-Hide&seek cache a vyber Search with google maps (odkaz v horni casti). Pak vyskoci mapa (vychozi bod-sidlo GC.com v USA), no staci kdyz nahoru do editboxu napises nejake vetsi mesto u nas ci kdekoliv po svete (bez diakritiky) - bere to celkem dost mest, urcite nad 10000 obyvatel no a pak ti mapka vse potrebne ukaze - muzes s ni pochopitelne i pohybovat a zoomovat ji (max.se vzdy zobrazi 20 cachi)