Jedinečná šance!!! - vydražte si nás:-)

Ne kazdy je psychicky i fyzicky dostatecne odolny. A ten napor na jeho osobnost.. Priznejme si, ze cestovat kombajnem neni zadna prochazka ruzovym sadem B)

Na zacatku onen zajemce uvidi moznost svezt se v 18st teple oktavce, posbirat spoustu bodu, navstivit event, obcerstvit se.. Ale druha stranka veci s sebou nese ta nebezpeci v podobe ztraty rozumneho usudku, pomateni, alkoholismu, nasledne nepochopeni doma, nepochopeni v praci.. A takys nenapsal, ze bude zastupovat tveho georobotka a cekaji ho povinnosti s tim spojene - co vsechno ti georobotci odrou, ze.. Jdu volat socialku :D:D

OMG…teď jsi na to kápla..s tím zastupováním jsem to zejména nedomyslel..
Těm..kteří neví na co robotky máme, bych doporučil přečíst si můj log ze Štvanice…myslím, že pak pochopíte. Je sranda, že ty příhozy se nedají vrátit, ale coc si budem říkat. Nikomu nic necpem, nelžeme, jen jsme zapoměli udat nějaký fakta:-)

Ano, Shebi má pravdu, nepočítejte s žádnou procházkou…

PS: nechceš si to stou sockou rozmyslet? vždyť u mě ani nebydlí..(nevím jak ten háčkův robotek)

Ja rad bych mit euch fahren, aber muß noch chvilka premyslet. Vy moje oblibena kacer, ja rad vas event in Hradetz.
Mohl ja platit v euro?? Danke za otpoved.

uwe, usetri si radsi eura - nezapomen, ze minule jsi netrefil do jejich hospody a ted bys mel trefit do jejich auta a to je mnohem mensi. za ty prachy si kup radsi novy kompas.
:slight_smile:

Dain má pravdu Uwe, ale co si budem říkat…v eurech platit s klidem můžeš. Jen nezapomeň, že platí náš kurs a to 1CZK = 1EURO. Pokud nemáš svůj účet..napiš svou nabízenou částku řidičovi (H+).

A kdo tam byt v logbuch? H+ vedet, ob ich oder Dain & Olik. :@ Sice netrefit hospoda, ale natrefit logbuch! Danke fur den Punkt..

tak uwe, zkusim to napsat, abys rozumel:

fur uwe: ja rikat ti to same auch. my tvrdit oba stejna. ty rikat netrefit ty hospoda. ja? ja rikat netrefit ty hospoda. ja? ja nic rikat ne o logbuch. ja rikat ano o auto. finden auto byt sehr komplizierten, ja? auto stat ne na miste. auto ne hospoda. auto frrrrrnk und auto byt weg. hospoda byt gross ano, auto byt ne gross, ja? ich glaube, ty bestimmt mit vymyt mozek von stasi, ja jinak dokazat si vysvetlit ne, proc ty chapat ne, co rikat ja.

Ach so.. Vielleicht rozumet. Auto… v auto ne logbuch?? Oni psat o event.
Ty byt groß oder klein?
Jetzt muß ich domu behat, moje frau dat mi kosik s pradlo a ja zehlit. Tschüß, ja rad tu s vami.
(Znas stasi??? My nesmet mluvit ani slovo..)

nejezdi uwe, v auto ne logbuch. oni byt unterwassermanner. oni vzit euro od ty. oni delat kameraden. ale oni dat brzy rohypnol ty. to delat se v bohmen. to delat v bohmen lidi, co ostatni si kupovat je. kdyz ty spat, oni s tebou pryc z auto a frnk pryc od ty. ty pak spat na silnice. ty pak muset volat alarm, alarm, cobra11. cobra11 revier ist autobahn aber H+ tempo ist morderisch. oni chytit v deutchland, aber nechytit v bohmen. bohmen mit ne dalnice. manner von cobra11 neumet klickovat mezi dira v silnice. oni dira, dira, kolo pryc, auto kaput, H+ pryc, euro pryc. cobra11 vzit ty a dat v nemecku stasi za to, ze oni znicit si svoje auto kvuli ty.

pradlo? ty sikovny. nechtit prijit? my gross berg z pradlo. ty moci delat zehlit u my.

Hallo Uwe, my rad slyset, ze Ty chtit jet s nami. Ty poslouchat ne Spanische Inkvizitoren, oni byt zly a neprejici = missgünstig. Pokud Ty chtit jit s nami v geoAuto, ty prijet nach Sudetenland - Stadt Trautenau (na tschechische mapach auch Trutnov), my potkat, my popit a v sobota my jit lovit cachen v Sudetenland cesky i polsky - byt velka zabava.

Aber pozor - H+ dostat novy impuls na sazeni, tentokrat od Veit Kanarienfutter, auch bekannt jako "VSA", tudiz on ted vest aukce.

Tak to vypadá (podle dedukce), že aukci vyhrála Slunicko3nec… to jsem zvedavej, jak to bude pokracovat…

Teda máte obdivuhodný nárust ceny - 1100% :o.
Nezvažujete začít prodávat akcie týmu? :wink:

ty jo a ani se nepochlubila, zadnyproblem by měla být skutečně ona :smiley:

Zvazujeme, ale cekame, az Groundspeak oficialne potvrdi, ze bude za kazdy overeny nalez (tzn. zkontrolovany v logbooku nominovanou autoritou) vyplacena USD 0.10 (cti deset centu), jak se o tom jiz delsi dobu spekuluje na americkych forech.

Samozrejme to bude platit jen pro PM cleny a dalsi omezeni bude v tom, ze pro zacatek jsou pro CR schvalene jen dve autority pro autorizovani nalezu (tzn. ti kaceri musi fyzicky zkontrolovat log v logbooku).

Deset centu se sice nemusi zdat mnoho, ale kdyz se nalozi geobus plny PM nadkaceru a pokosi se 100 kesi za vikend v osmi lidech, tak uz to urcitou perspektivu zisku prinasi.

Pripadnym zajemcum doporucuji zatim prostudovat prislusna anglicky psana for a a vyckat dalsich instrukci, ktere se urcite brzo objevi.

Ze bychom z GEOCACHINGU udelali jeste vetsi byznys? Berem GC na hlavni pracovni pomer???:o

Uwe, ja taky Berg pradla na bügleni, zajeď, kdyz uz mít ten Grif… :smiley: Dobre si te "vycvicili", asi budu muset taky rozsirit repertoar me drahe polovicky (este, ze ty diskuze necte…)

Uz jsem to zkousel psat vcera vecer, ale nekde se stala chyba, tak tu ten prispevek neni.

Vitam timto Slunicko na palube - odjezd na event je v patek mezi 16 a 17h z Hradce Kralove, dej Qnikovi pres profil vedet, kde chces presne nastoupit. Sebou doporucuji teple obleceni na sobotni vylet, nejaky ten spacacek + karimatku a hlavne nahradni jatra, jak uz to tak na podobnych "tekutych" eventech byva - tenhle se dokonce jmenuje Tekuty kaprik.

V pripade nedostaveni se k odjezdu pripadne nestanoveni mista nabrani se obavam, ze Tvoje vyhra propada - penize budeme vymahat soudni cestou (zname se s prazskou geopolicii :smiley: a velkym mnozstvi geopravniku, kteri vzdy vedi, co je spravne) a na Tvem miste pojede mikrom.

Za sebe mohu rict, ze si velmi vazim rozhodnosti, se kterou jsi do aukce sla a budu se tesit na setkani. B)

Dobrý den, děkuji Vám, že jste mi umožnili ten kombajn vyaukrovat. Víte, je pro mě velmi důležitý, moje pole, louky i stodola na něj čekají. Děkuji.

V každém případě zde veřejně sděluji, že se kombajnu nezúčastním, a to ze dvou velmi vážných důvodů:

1/ to nestihnu
2/ protože

Klidně si vezměte do auta koho ráčíte, příspěvek na dopravu kombajnu na Tekutého kapříka ve výši 116,11 Kč poukážu na účet, který mi sdělíte, a to obratem.

Nyní k odhalení:
1/ tuším, že jsem se někde bonzla sama, asi na nějakém starším webu - škoda
2/ Junet - ty aby sis nepřisadil B)
3/ kombajn jako takový nemusím, leč idea dražby byla bezvadná
4/ prosím za odpuštění všechny, které jsem tímto nazlobila

Přeji všem krásný den a - další odvetné akce budou následovat. Žádný problém :smiley:

Ahoj sluníčko…dedukce byla více než jasná. Tvůj email na aukru tě více méně prozradil;)

č. účtu ti pošlu obratem tam kam si reknes, bohuzel na tvuj email mi nic poslat nejde, vrací se mi to.

Slibuju ti, že si tvou vydraženou částku dostatečně užijeme, vidím to dostatečně zeleně!

po prihozu jsem si to ze 70% rozmyslel, a jasal jsem, ze me nekdo prehodil..
s moji polovickou se nevidime celej tejden, v patek taky ne kuli kaprikovi, a takhle ani v sobotu.. :frowning:
no prinejhorsim pojedu a zvladneme to, ale jinak svou pozici v tymu nabizim zdarma jinemu zajemci :slight_smile:

EDIT: nezvladneme. misto je volne. sory kluci, bejt to jindy, ale dva dny ze tri dnu vikendu to bez sebe (On+Ona) nezvladneme, precijen je to cerstvej vztah..

Tak Uwe…je to na tobě;)