No koněčně to číslo někoho napadlo ![]()
jen houšť a větší kapky ![]()
já osobně bych byla i pro zorganizování eventu od "TAJEMNÉHO" ownera ![]()
ale důsledně vyžaduji pussy_lickerův styl B)
do toho bych sel!. … ![]()
No ty aby ses nepřidal, zlato. :p:D
At´ je to kdokoliv,je to dobrý recesista =:3
Fakt bych se vsadila,že tam není ani krabička =:3
Obrazec na mapě a listingy povedené =:3
Fandím mu =:3
neviem prexo, ale hned som vedel, ktory reviewer to schvalil, a to som cital len prve prispevky…
vtipne to mozno bolo pred 4-5 rokmi, ked sme nieco podobne vymysleli virtualne na doplnenie trebicskej serie sipka, ale len ako interny virtualny joke. Treba si uvedomit, ze tuto hru nehraju len odrasteni pubertaci ako zakladatel, ale aj deti, a trosku rozmyslat. Asi taky tusim, kdo to zakladal… Ja davam thumbs down.
A to dcerusko vis, ze v tomto nejsem zadny suchar ![]()
Chapu Samane, ze Te to poburuje - taky myslim, ze to mel rovnou zalozit cely, takhle mu v tom slovenskym znaku jeste par kesi chybi… B)
"… a dokonce i zvenčí na škole se jeden takový velký geometrický obrazec objevil … a mě napadl pedagogický pokus, učit děvčata i chlapce pohromadě. Vidíte, opravili jsme lavice i omítku a od té doby se žádný takový obrazec již nevyskytl, ti chlapci s tím prostě přestali … a když jsem se jich ptal proč, víte co odpověděli? Protože zjistili, že to tak nevypadá."
Jan Ámos Komenský, České nebe, DJC
Jen na doplnění, všechny krabky jsou na místě a dohledatelne, v 02:30 hod 6.5. jsme zalogovali na poslední. Vlastním keškám a provedení se nedá moc co vyčítat.
Výborně! Betatest proběhl úspěšně. Teď můžeme i my místní v klidu jít do …
![]()
Konečně se stojaté vody GC.CZ lehce rozvířily… Dostal jsem avízo od Awera, abych na to mrknul, a musím říct, dlouho jsem se tak nezasmál, jako nad listingem - Karel Gott vystupoval jako žena. Já osobně nemám problém s listingy a ani s obrazcem, naopak, líbí se mi :-)))
Oceňuji nápad a originalitu a - Šamane - nevím, jestli je to pouze pro děti od 15ti.. Hmyzákovi se třeba listingy taky líbily :-)))
Lízači, vostrý, leč dobrý :-))
P.S. Nechápu, proč mu hledač s nickem Tomasbatoh všude píše, že by keš disejbloval.. 70 nálezů a chytrej jak radio!
Já už se bál, že nemáš problém vystupovat jako žena:-)
Ty, aby sis hned nepřisadil, co?
Možná by stačilo lépe číst a zjistil by jsi, že rev. nemají nástroje na to, jak dopředu na mapě celý obracec vidět, takže to bylo překvapení i pro něj.
Ale jinak jsem myslel, že je s tebou větší sranda :).
Souhlas, nápad je to zajímavej, listingy jsou povedený. Pravidla hry to rozhodně neporušuje… Taky nechápu logy kačerů začátečníků, který tam patlaj cosi o disablování. Pokud jsou krabky skutečně na místě a splňují pravidla hry. Viděl bych to tak, že "tomasbatoh" má keše poblíž a mrzí ho, že mu unikly FTF nebo tak něco… ![]()
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po
hlavě dolů…
Letí, letí a 15 cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: Orle, orle to bylo super, jakto děláš, nauč mě to!!!
Orel říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně
nad zemí to vybereš…
Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v p.či!
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a
těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: Týýý jo, to je hustý! Jak to děláte? To chci taky
umět.
A vrabčák mu říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů
a těsně nad zemí to vybereš…
Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v p.či!
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů
s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi:
Hele medvěde, máš ty vůbec nějaký křídla?
Medvěd odpoví: Ne nemám.
A vrabčák: Ty vole, ty to máš dobře v p.či!
JO, dobrý
Do toho bych šla. Cením si toho nápadu a té odvahy autora. Trochu to rozvířilo poklidné vody. Aspoň není nuda. Kdo by šel v neděli? Jestli bude rozumný počasí…
Asi jako jeden z mala souhlasim se Samanem…
ne, ze bych se z toho obrazce pohorsoval, ale proto ze dalsi serie muze byt obrazec opacneho pohlavi a to budeme hnedle geni(t)alni
Verim, ze owner serie uz oNANuje nad obrazovkou, jak je originalni.
Dalsi duvod proc si zase zaplatit PM a prihodit tyhle pixly na ignorelist…
tak das tuto serii na ignore,a jak das na ignore kazdou 3ti zed ve meste kde jsou tyto kosoctverce taky?
pokud by tato serie byla to nejhorsi naco muze ditko na netu narazit,mohli bychom vsichni jen slavit
…šmarjá… dobrovolně hlásáme než to praskne … máme taky jednu keš se sprostým názvem… fuj, hamba, že se nestydíme.
![]()
A já tomu fandím! Listingy super, škoda, že to mám tak daleko, šel bych hned! B)