Kačeři budou prozrazeni!

Až to vyvinou, všechny nás asi zavřou. :slight_smile: Chodit dvsacet minut kolem výlohy s drahým chlastem a koukat se pod parapety je přeci jen zvláštní chování. :slight_smile:

Uz vidim, jak me zatknou policajti pote, co me kamos upozornil, ze mi jede tramvaj a ja se k ni rozbehl. :D:D:D

Nebo..na zastávce sedí člověk..nechává projíždět tramvaje vod všech čísel a najednou vyskočí a hodí strašnýho sprinta do tramvaje…to je taky divný chování…:smiley:

Nejen kačeři. Koukám, že stačí rozdělat ohýnek a už to jede. Do prčic!

ale zase se budeme moci cítit zcela bezpečně a pod dozorem…

To teda :D. Předpokádám, že se s bengama budu vídat o něco častěji, až si zase budu prohlížet potahy v nějakym luxusnim warťasovi…

spíš se benga nezastaví, když to bude jakýkoli pohyb cigána kromě chůze vyhodnocovat jako nebezpečí :smiley:

Jen aby ta inteligence nefungovala způsobem - kačer se dívá pod parapet=terorista=zásahovka
Jistý, výše uvedený spoluobčan (nebo někdo jiný) rozbíjí okenko, páčí dveře auta=řádný občan nastupuje do vozidla/provádí údržbu (auto na špalcích)…:wink:

A to bude mít jako program na rozpoznávání cikánů??? Tak to abych se začal mejt…jinak budu dvakrát podezřelej…a jestli to bude mít program na čepičky tak to vůbec nebudu moct na ulici…:smiley:

V lese je mlha = hoří :slight_smile:

debile… poprskal jsem si LCD :D:D:D

A co teprve zákeřný zvrat po upgrade… v lese hoří=je mlha;)

Velká pravda…jak tak koukám všichni jsme přišli na to že tento vynález je pro společnost vyloženě nebezpečný…snad na nás bude brát policie ohled..:smiley:

Já to vidím následovně, někdo schrábne 55 mega za vývoj a kamery se po měsíčním provozu odmontují s tím, že to prostě nefunguje:D

vítej v ČR :smiley:

Já bych řek že se nejdřív ještě zaplatí výzkum kterej má přijít na to jestli to funguje…a podle něj to bude úplně super..:smiley:

• za půl roku audit toho výzkumu :slight_smile:

A tam se zase příde jak to super funguje..:smiley:

Ale muzeme dat nejaky event, kde se rozmistime po cele republice a v jednotny cas se vsichni zacneme chovat podezrele. Pote se od geocachingu na chvili odklonime na kacercatching (chytani kaceru, avsak my budeme utikajici). A na zaver si na Pankraci ci v jinych veznicich vymenime sve GC, TB… Kdo by mel zajem o eventove CWG? :wink:

když budeme nosit velké zářivé výšivky na oblečení pro snadnou identifikaci, tak nebudou ani zasahovat