Kačeři v Anglii

Zdravíme,

víme sice, že je tohle fórum převážně pro kačery z Česka, ale přece jen zkusíme štěstí, jestli se náhodou nenajde nějaký Čech keškující za Kanálem =) Zatím jsme neměly to štěstí a na nikoho takového jsme tady nenarazily, tak kdyby se někdo takový našel, nechť se ozve =)

No já keškuji v Cornwallu již druhým týdnem, jinak minulý rok jsem lovil ve Skotsku a v Londýně…

Moje draha polovicka je v Camberley, zatim ma moc prace a nelovi, nebot na to nema s sebou techniku, ale planuje upgrade telefonu a pak asi i neco ulovit, bohuzel ma nastarost dve male deti a na zadne velke vyletovani to asi neude

Ja kesuju hned za dvema kanaly - az v dalekem Dublinu :slight_smile:

Wow, v Camberley? Tak to je super, bydlíme kousek odtamtud, tak kdyby třeba hledala společnost, může se ozvat. Výbavu máme a dopravní prostředek taky =) Na kešky se snažíme chodit minimálně párkrát do týdne, o víkendu většinou jezdíme někam trošku dál, takže by to pasovalo, jelikož u Camberley jsme ještě nelovily =)

Tak na Cornwallu byla jen jedna z nás trošku zalovit, jinak většinou lovíme v okolí Portsmouth či Guildford… Ale každopádně se na Cornwall ještě chystáme. To tam žiješ dlouhodobě nebo jsi jen na výletě?