Náš Charity GC měl první zastávku v čechách, pak ho někdo odvezl do USA kde vystoupal na jakýsi Mt. Peak a vypadalo to že tam přezimuje protože podle logů tam od FTF nikdo nebyl.. a ejhle, včera se vyhoupl v Tanzánii a je na Kilimanžáru
Můj první a jediný TB se dnes objevil u mě doma. Po půl roce cestování (ČR, Jadran, Alpy) jsem dostal zprávu, že je kousek od mého domu v kešce, co zatím nemám, tak jsem tam ráno skočil ještě v mlhách, aby ho někdo neodeslal dál. To potěší…
Můj TB lítá jako blázen po Severní Americe od jednoho pobřeží k druhému většinou při hranici USA-Kanada, jednou sice už byl na Floridě, ale jen na chvilku a za boha se nemůže dostat do cíle v San Diegu. Už má na tachometru 22 700 km.
Chtěla jsem poslat TB na vejlet do Francie, ale už 2X se nějakou záhadnou shodou okolnostídostal na Moravu, a to jsem ho vypustila v Praze Asi ho to táhne spíš na východ. Jinak nejdál mám TB uprostřed Baltu.
Můj lišák (TB Fox on the run) právě zaparkoval na Seychellách. Díky, siki68. Krátce před odletem ten dobrý člověk ještě navštívi TB hotel u letiště a vzal tam na výlet nějaké další kousky…
Muj zatim jedinej coin se vali u Vltavy uz tri tydny a zatim nic ale mam ted u sebe jeden zajimavej - jsem teprve treti kdo ho mel a uz ma namotano na tachometru skoro 17.000 km, protoze sem dorazil rovnou z jednoho Tichomorskyho ostruvku cca presne nekde nam pod nohama …
No celkem nic moc. Jeden trčí už víc jak měsíc v keši někde v Německu, druhého má někdo už tři týdny doma a další dva jsou v …
Snad se to pohne až se trochu oteplí.
Musel bych být asi sprostý, ale většina do pr… tedy do pekel Bohužel GC/TB mají hodně malou životnost. Nejlepší je ale (už asi taky ztracený) Charity GC, který skočil od nás hned do Ameriky a teď je v Africe na Kilimanžáru (teda možná tam ještě je).