Kam ukládáte cwg?

Máte je někde ve vitríně,v stojanu na cwg,nebo jen někde v krabicích?

Do kamen… je to výborné na topení…

Udelal jsem si ze zbytku nasi dubove podlahy (2 cm tluste) paradni zavesnou galerii. V dilne jsem si do ni sukovnikem 38mm nadelal pravidelna kolecka a do nich vlozil CWG. Jeste jsem dub naolejoval, aby byl tmavsi - takze ty kolecka tam pekne vynikaj.

dobrý nápad, asi taky zrealizuju.

Sakra, predbehl jsi me! B)

v pytliku od brejli v supliku.. :slight_smile:

Korková nástěnka a co cwg to 3 špendlíky prima dekorace.
nosnost přes 200kousků :slight_smile:

já musím právěže udělat tu poličku, mám tepelné čerpadlo :frowning:

Já je mam hromade v cakeboxu od 100 CD, ale nedavno jsem objednal jednu vložku do eurodesky kam se vejde 35ks a vypada to pěkně. Tak ještě jich 5 objednam a hodim to do nějakeho šanonu.

Já je mám zatím v plechové krabičce ale časem bych si rád pořídil nějakej držák, dost se mi líbí ten nápad s korkovou nástěnkou.

také to není tak drahé oproti těm držákům v shopech, malá nastěnka 150kč velká přes 200

náhled ,kapacitu asi okolo 300ks

Kde jsi je sehnal?J bych to chtěla taky zrealizovat.

nástěnky mají v každém papírnictví :slight_smile: my ji mame v krame za 225,- rozmer 60*90

Tak pozor na špendlíky Kaufland-86kč krabka
Galanterie 36kč krabka

sakra rozdíl ;]

Tvrdík servis 13kč / 250ks B)

V igelitce v koute pod posteli…

Ve víku od krabice od bot. Ale ta nástěnka je pěkný nápad.

Líbí se mi nápad LukasX, chtěl bych tě tímto poprosit o fotografii. Pokud bude pžíliš časově a talentově náročné ji vyrobit, přistoupím ke korkové variantě, kterou mám někde doma nevyužitou.

Toto je docela elegantni reseni:

http://tytyty.cz/drzak-na-cwg-p-29.html

Před časem jsme se bavili o tom s kolegou mio a on si prý udělal takovou mini vitrínku - rámeček ze slabých latěk (o tloušťce přibližně odpovídající tloušťce CWG), vyskládal si určitý počet CWG (už nevím kolik), změřil si to (výška, šířka) a udělal si podle té velikosti rámeček, CWG do toho vyskládal a z obou stran osadil sklem. Osobně jsme to neviděli, ale určitě je to super nápad. Velikost si může každý udělat podle svého a hlavně se na ně nepráší. :wink: