Kartička ke GC

Zdravím,
nemá někdo vyrobenou kartičku ke GC, něco jako, nenechávejte si, zalogujte na geocaching.com v CZ a AN ?
Koupil jsem GC a u něj nic takového není a nevím jak to vymyslet.

Moc mi pomůže i když jsem někdo šikovnější napíše ten taxt v CZ a AN :slight_smile:
Pak to už v Inkscape zvládnu.

Předem moc děkuji

Na téhle stránce http://shop.geoswag.com/shopsite_sc/store/html/tbitems.html je možné koupit známku ke GC i TB s textem, o kterém se zmiňuješ (je pouze v angličtině)

Co je těžkého na tom, napsat tam…neberte si mě bla bla bla..?

Nic, česky to mám. Rád bych to měl ještě anglicky a německy.
Pošlu ti ten český text a přeložíš mi jej ?

Ahoj, poslal jsem ti svou verzi kartičky ke geocoinům (v češtině a anglictině) na emailovou adresu uvedenou v profilu.

Anglickou kartičku Ti přece vytvoří sám systém GC.COM, když si registruješ tracovatelný předmět, tak tam máš volbu Print Info Sheet a vytvoří to něco takového:
http://www.geocaching.com/track/sheet.aspx?guid=5b95f4f6-b6dc-44eb-a3af-3f3cf4e479a4

To lze buď přímo vytisknout, nebo si text vybrat a zkopírovat kamkoliv…
A angl. text je nejspíš správně, takže by jej snad měl každý Amík pochopit, ne? :smiley:

děkuji všem, hlavně za to poslání moc díky
jen pár lidí zde chápe, že když někdo s něčím začíná, rád se poradí jak to dělají ostatní
prostě děkuji

Doplněno: nakonec jsem při volbě mezi čitelností a množstvím textu vytvořil toto, druhá strana je španělsky a německy :slight_smile:

Osobně preferuji na druhé straně kartičky info o úkolu GC, usnadní mu to cestu a splnění úkolu…

Proč je tam "Já sem Geocoins"? Se "S" na konec to je množné číslo.

Nebo je za tím nějaký vyšší záměr :wink:

:wink: jsem to měl původně bez s, ale na internetu jsem našel originál se "s", už to mám ale vytištěná, tak je to jedno, teď se modlím aby ho nikdo neukradl :frowning:
kamarád už má 5 GC a po 2 měsících mu z nich žijí jen 2, který jsou naštěstí v zahraničí, vykrádání keší v ČR je poslední dobou nějaká móda ?

Můj záměr je úkol měnit, zatím není žádný, pak ho chci poslat do Kanady a Aljašku a pak zpět a potom se uvidí :slight_smile:

Posílám mailem :wink: