Proc by to melo byt fuj a ee? Je prece na kazdym, aby zjistil, co se mu libi. Nekomu se libi trpaslici a jinymu silenosti moderniho umeni. Urcite takova ptakovina potesi vic nez diabeticky krouzek… Teda alespon me.
Jestli ten chudák kačer "člověk" z toho někde neomdlel a neleží tam doteď !!!![]()
Tak tenhle pohled na věc mne nenapadl! Aneb - komu se TB vypuštěný do světa vrátil ať zvedne ruku!![]()
Náhodou zrovna k tomuto mám citovej vztah, když jsme ho sundaval ze 4 cache tam se mnou na tý skále málem odpadl balvan, za který jsem se držel, o to víc se mi líbil, tumplem, když máš rád bílý víno!!! ![]()
Ahoj chlpy,
Ahoj stefik,
všiml jsem si podle logů, že lovíš společně s kačerem "clovek". Pošli mi prosím na něho telefonní číslo,
nebo mu prosím vyřiď, jestli by neposlal dál ty dva travelbugy, které má už od dubna u sebe.
http://www.geocaching.com/track/gallery.aspx?ID=787794
http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=608543
Díky moc.
Mafi5bj
Uvidíme, třeba je má v pravé kapse zimní bundy ve skříni. ![]()
Asi už jsem mdlejšího rozumu a trvalo mi, než jsem pochopil povyk nad Jitčiným výrokem. Já ho totiž okamžitě interpretoval takhle:
pazgřivec = kačer jménem "člověk"
ještě že se ztratil = jo, jinak by mu Dr. Taby urval k… až u hlavy
vkusný smysl = netrhejme pazgřivým kačerům k… až u hlavy
Jó, pobavil jsem se ![]()
Honza
Ahoj, cloveka znam, ale naposledy jsem ho videl 11.cervna na GC1CKMD. Poslu mu hned email a odkaz na diskuzi, aby videl co zpusobil. Myslim, ze ted není v CR.
Stefik
Díky. Ulovil jsem kamaráda Pimpkyho v německu na překrásným místě. Přivezl jsem ho do ČR a tak nějak se za něj cítím zodpovědný. Kdyby pokračoval ve svý cestě, bylo by to fajn. A já bych si mohl odškrtnout jednu položku ze svýho životního seznamu úkolů.![]()
Muj travel ma tento osud
ma ho debilek z francie kterej krade jeden za druhym a jeste to loguje smejd jeden
Tak jsem se destroyera podival a to je fakt mazec a hnus… Soucitim se vsemi owery, kteri takhle prisli o sve GC ci TB..
Tak to je fakt humus… koukal jsem tak zbezne na jeho logy,.. on si snad nechal vsechno co vyndal z kesek.. ![]()
A to se pred tim jmenoval jen DESTROYER a to uz mel take neco nakradeno. Rika se tomu smula. Myslel jsem ze uz je bota takrka u sveho prvniho cile a sup uz ji mel smejd. S pomoci par lidi z tohoto fora jsem mu psal a nic. I na fran. forum jestli ho nekdo nezna bez uspechu. Za 14 jedu asi 20 km od mista kde ho ukradl. Kdyby mel clovek dost cas udelal bych mu nejakej lakavej TB a pockal si na nej na smejda…
Tak trofej destroyera bych si dal s chutí na d krb a každej soud by mě musel osvobodit.
Už jich ukradl tak 30.
Koukám, to je jeden z mých prvních TB, které jsem měl v ruce. Vytáhl jsem ho z Cimrmanova křesílka a ještě ten den dal do keše v Dubiccíh… škoda ho, i když vzhledem ke kýčovitosti jsem ho vrazil do první kešky, která mi přišla pod ruku.
Ústí zdraví Ústí. Tak tak, tam jsem ho dal. No čím víc se na Pimpkyho dívám, tím víc si myslím, že tím směrem by se mělo ubírat současné umění:).
Po zkušenostech s pražským golemem, kterýho jsem chtěl umístit v rakousku* dávám TB do první keše, kterou navštívím a nic speciálního nehledám.
- (akce se nezdařila - v pátek večer jsem si vytiskl kešku a nahrál do navigace - v úterý jsem vzal rodinu z horského hotelu na výlet parní mašinkou směrem keš, pak 4 kilometry naprosto neznámou krajinou bez mapy (nemám v navigaci rakouskou) do kopce ve vedru se dvěma malýma dětma. Na místě jsme tu zříceninu málem rozebrali a dali znova dohromady - keš nikde) Na poslední chvíli jsme stihli vlka zpátky. I s nějakýma drobnostam cca 80 euro. Na hotelu jsem zjistil, že v sobotu byla keš zrušena)
Hm, svůj TB jsem nedávno vyslala do Francie. Doufám že se s tímhle individuem nepotká!
Ahoj, v dubnu jsme navštívili keš Studánka a poklona (u Křtin) a zjistila jsem, že nějaký kačer s přízračným názvem KokosCZ vyzvedl TB a nezalogoval ho. Tak jsem ho kontaktovala mailem a on ho tedy zalogoval(retrieved) no ale od té doby nic, má ho stále u sebe. Tipla bych, že zkrátka neví co s ním. Neznáte ho někdo, prosím?
Tak neuvěřitelné se stalo skutkem. Kačer člověk pimpkyho poslal dál. Díky za to, ikdyž to trvalo. Zachránil tím dílo vysoké umělecké hodnoty.
Díky.
Nejsi sám, taky jsem to tak pochopil! ![]()
Tak i ja mam sveho stopaře TB CWG u divneho kačera http://www.geocaching.com/profile/?guid=8f5bc098-4969-4923-911a-8c58aebf3c31