Kde jsou všechny Trackables z Eventu GC1MPR6???

Ahoj,

prosím vás, víte někdo něco o tomto Eventu - Celebrate 10-10-10! Pilsen, CZE - Night hardcore?
Kde jsou všechny GC a TB z tohoto Eventu? Je jich tam zalogovaných aspoň 20!
Náš TB Black&White je umístěný v této Event Cache už měsíc a nemáme o něm vůbec žádné informace. Bojíme se, že se ztratil.

Neviděli jste někdo tento TB prosím? TB337Q4.

Děkuji všem za odpovědi!

Nemyslim si, ze by se ztratil. Casto nekdo na eventech sebere GC a pak si je chvili ponecha u sebe. On se urcite nekde objevi.

Já bych tak optimistický nebyl. Eventy jsou ideální možností pro "nepozorovanou krádež". Přesto držím palce, aby se bug objevil.

tak to vůbec neměj strach, ten je pečlivě uschovaný u Míry. Akorát se neobtěžuje logovat jejich vyzvednutí. Viz kauza mirotiro.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=15573&sort=&rowstart=0

On takovýchhle akcí má víc. Poslední jeho perla je tato: "Nepostrádá někdo v kapse TB2Z3PX? Našel jsem ho náhodou při procházce v lese nedaleko finálky Sigmondovo stezky…" - coin v červnu sebral a vložil do Pražského ME, kde ležel 4 měsíce. Najednou ho čirou náhodou našel při procházce v lese, kde coin jen tak ležel. Jaká náhoda…

Vysvětlujeme mu na každém eventu (a nejenom my), že toto jeho chování není správné, ale bohužel to není nic platné. Jediná dobrá zpráva je, že Míra coiny nekrade.
Nechci Mírovi křivdit, možná že coin už u sebe má někdo jiný. Ale moje dosavadní zkušenosti mi jasně říkají, že coin má stále u sebe

Zajímavá postavička :o