Chci se zeptat, jestli někdo z vás neví, kde by se dali sehnat takové ty "kloboučky" na různé tyče (například na tyč, na které je zavěšen koš na psí exkrementy, nebo tyč ne kterých jsou cedule). Dokážete někdo poradit ? Předem děkuji za opověď.
no zkus obchod kde se ty trubky prodávají třeba u nás v Olomouci je to ve ferocentru mají tam krytky i na různé profily možná to budou mět i v nějakým větším železářství;)
Plný sortiment mají ve Feroně v Praze.
Není to tyč ale trubka. Dobře se to pozná podle toho že tyč nemá ten otvor jako trubka A rozhodně se kradou. Když napíšeš na tu svojí že si jí koupil uvidíš jak stoupneš v ceně v očí lovců.
A nebo taky ne…
Jestli myslis kloboucky na dopravni znacky, tak ty se daj koupit tam, kde se zabyvaji dopravnim znacenim. Co jsem to kdysi videl, tak to bylo cca 15 Kc/ks.
Jsem rád, že vidím, že na i na tohle existuje obchod :D, ale myslím, že by stačilo víčko odnést, doplnit krabičkou a vrátit na místo. Nejde o krádež, ale o výpujčku se zdokonalením …
A aby to pak slo kacerum pohodlne sundavat tak jejich otvor trochu zvetsim takovym rasplovacim nastavcem do vrtacky. Dela to kapku bordel ale funguje to spolehlive.
Kdyz jsem to v terenu zkusil namazat, tak se mazani ztratilo a vzapeti to nejaky picus nariznul.