Kde stáhnout seznam keší?

Kde mám stáhnout seznam keší v loc/gpx/csv/xml, když na českých stránkách to nejde a na gc.com je možnost jen po 10? Děkuji

jedna z moznosti: zaplatit za to groundspeaku (za premium clenstvi)…

[quote] Honza: Kde mám stáhnout seznam keší v loc/gpx/csv/xml, když na českých stránkách to nejde a na gc.com je možnost jen po 10? Děkuji

[/quote]

Použij Skryšotlač. A tím vytvoř si svoje vlastní soubory dle potřeby.

http://cacheprinter.bubbles.sk/ 

K tomu Skryšotlači-funguje, vyhledává vždy jen 20 keší, pak musim dát DALŠÍ STRANA a je jich 40 atd. Jak mám nastavit, že je chci vyhledat všechny?

A jak je možné, když dám uložit třeba 10 keší, v přístroji jich přibyde 17? Zobrazí se potom jako nějaké doplňující body, dájí se nějak vypnout?

[quote] Honza: K tomu Skryšotlači-funguje, vyhledává vždy jen 20 keší, pak musim dát DALŠÍ STRANA a je jich 40 atd. Jak mám nastavit, že je chci vyhledat všechny?

[/quote]

Dá se vyhledávat okruh kolem zadané souřadnice a určitě najde víc, než 20 keší najednou :-)

Přepni se do slovenštiny a projdi si všechny možnosti programu, určitě najdeš většinu toho, co potřebuješ. 

Tak jsem to potěch 20 proklikal až na celou ČR. Jen jsem nepřišel na to, jak mám odstranit ty doplňující body.

[quote] Honza: Tak jsem to potěch 20 proklikal až na celou ČR. Jen jsem nepřišel na to, jak mám odstranit ty doplňující body.

[/quote]

A odskrtnuti tlacitka "Add additional waypoints" nepomuze? 

Ano, to pomohlo. Taky mě štve, že jakmili dám přidat třeba 200 keší a začnou se k nim načítat informace, program se sekne třeba na 175 a je konec. Ach jo, bude to chtít dost trpělivosti na všechny keše.

Tak s tímto programem není možné celou databázi vytvořit. Chci jen tradiční keše v ČR, jenže program se vždy kousne při načítání kolem 200. Zkoušel jsem to rozdělit po částech, ale pořadí se pořát mění, prostě to nejde. Nemoh byste někdo vytvořit databázi Tradičích v ČR(GPX)? Aktualizovat už není problém, jen to vytvoření prvního GPX. Díky

A proč na to jdeš tak strašně složitě? Běž na http://online.poi.cz/, tam si stáhni databázi CZ-Geocaching-traditional (všechny tradiční cache v ČR) ve formátu gpx a pak je importuj třeba do BeeLineGPS a máš to do 5min. hotovo. Kdyby jsi měl problém s importem tak koukni sem http://geocaching.cz/cs/forums/thread/35427.aspx

Skrysotlac si nacitane kese uklada do pameti, takze pocet nactenych kesi je zavisly na velokosti tve RAM. Takze pokud chces mit stazeny vsechny kese, tak musis na vickrat. Chvilku to zabere, ale neni to tak hrozny. Ja jsem to tak delal taky, pak sloucil vsechny gpx, z html jsem si udelal knizku do javy do mbl a mam vsechny kese stale sebou. Delal jsem to proto, ze casto lovim nahodne pri praci.

Skrysotlac je super, ale kdyz nactu treba 700 kesi, tak se mi naloaduje treba jen 50 a nekdy i min.. pameti mam dost, ale proste se to prestane loadovat :frowning: Je to normalni?

Tak jsem psal Bubblesovi (autorovi skrysotlace), pry nepocital s tim, ze se nekdo bude snazit zobrazit vic kesi.. poradil mi spoustet skrysotlac s parametrem javy pro vetsi pamet..

java -Xms32m -Xmx256m -jar cacheprinter.jar

Tech 256MB je tak max na 200 kesi (kazda kes zabira v pameti v prumeru neco kolem 1MB).

Me se na pocitaci s 1GB pameti podarilo namapovat max 1599m, ale misto tech 60 kesi jsem ted na 250 a jede to dal.

Co to ale udela az budu chtit vygenerovat vystup fakt netusim ;) 

Jen preju at za cas nedopadnes jako stara mapa na geocaching.cz. 

Dá se ve Skrýšotlači nastavit stáhnutí jen mých už nalezených keší? Na potlačení mých založených nebo objevených tam zaškrtávátko je, ale jde to takhle opačně?

[quote] moravan: Dá se ve Skrýšotlači nastavit stáhnutí jen mých už nalezených keší? Na potlačení mých založených nebo objevených tam zaškrtávátko je, ale jde to takhle opačně?

[/quote]

Osobne me nenapada situace, kdy bys to vyuzil. Skrysotlac byl prioritne vytvoren pro tisk listingu pri priprave geolovu (odtud nazev-tlac js slovensky tisk...) a nevim, proc by si nekdo tiskl listingy nalezenych cachi-logicke je prave nalezene/zasazene odfiltrovat, ne naopak. Pri sirsi moznosti filtrovani opravdu nebyl navrzen, to k tisku netreba... 

Pokud tedy chces opravdu stahovat sve nalezene cache, nezbyva ti nez si zaplatit PM a vyuzit k tomu Pocket Query (My finds PQ ci jine dle nastaveni)-vice viz wiki.

Urcite je to potreba na statistiku. Podle meho nazoru. Pokud pouzivas GSAK, jedno reseni bych mel. Je trochu komplikovane, ale pokud nemas moc nalezu, tak byc ti mohl poradit. Ozvi se mi, pokud mas zajem…

Minarjo i Suplere [:)] - oba jste odhadli na co to potřebuji - na statistiku. Líbí se mi vlastní kešmapa, jak ji zde uvedl xpj. Data se tahají z *.CSV souboru, kde jsou všechny údaje - Name,Latitude,Longitude,NameLong... Má myšlenka byla stáhnout si Skrýšotlačí GPX soubor s vlastními nalezenými keškami, tento převést nějakým způsobem do CSV. Přes GSAK?

Teď už ale vím, že to takhle nepůjde, Skrýšotlač mi stejně všechny potřebné údaje (LogDate,Log) nestáhne. Jak píše Minarjo, řešením je PM. Ten ovšem nemám a zatím o něm neuvažuji. Nejsem totiž až tak aktivní kačer, zatím 21 nalezených, doufám ale, že letos statistiku podstatně vylepším.

Takže asi nezbude než těch 21 záznamů tam naklepat ručně a pak postupně přidávat. Nebo vás napadá nějaké inteligentnější řešení? Třeba s GSAKem? Včera jsem si ho nainstaloval a zatím se s ním seznamuji. Marekl to pěkně popsal na navigovat.cz.

[quote] moravan: Takže asi nezbude než těch 21 záznamů tam naklepat ručně a pak postupně přidávat. [/quote]

21 kešek? Tak to bych vůbec neřešil a stáhl si těch 21 LOC z listingů kešek postupně a případně ručně doplnil potřebné chybějící údaje. Navíc v  profilu má každý na své nalezené cache odkazy, takže není problém ty listingy zpětně dohledat. (Za poslední měsíc tam navíc má i odkazy ne všechny typy logů, včetně DNF a note)

Trochu něco jiného by to bylo, kdyby si chtěl takto dělat statistiku nějaký geo-kombajnista, ale i tak se to dá. Já jsem toho zářným příkladem,[:D] bo si opisuji vše potřebné ručně do vlastní statistické databáze, která mi pak na webu vytváří grafy, tabulky a odkazy na mé logy, a to skoro od počátku svého kešování. A to jsem si zaplatil PM až po roce, takže i s BM to jde skoro bez námahy.
 No a navíc nejsem sám, kdo to takhle ručním vkládáním do své databáze řeší.[;)] Je to totiž otázka cca jedné minutky navíc na jednu keš po jejím zalogování.