Ahoj, od pradávných dob, co to kdysi někdo vymyslel, jsem uživatelem mailového účtu [email protected] a nerad bych o něj přišel. Dnes mi strejda Google ten účet deaktivoval (asi nějaký mnou nezaviněný spamový incident) a k reaktivaci požaduje zásah administrátora skupiny gmailových účtů @geocaching.cz. Poradí mi někdo, kdo je tím adminem? Moc díky. :)
Ahoj, od pradávných dob, co to kdysi někdo vymyslel, jsem uživatelem mailového účtu [email protected] a nerad bych o něj přišel. Dnes mi strejda Google ten účet deaktivoval (asi nějaký mnou nezaviněný spamový incident) a k reaktivaci požaduje zásah administrátora skupiny gmailových účtů @geocaching.cz. Poradí mi někdo, kdo je tím adminem? Moc díky. :)
Jak ses k té koncovce(@geocaching.cz)prosim te dostala?
aktivováno. Změň si heslo.
Jak ses k té koncovce(@geocaching.cz)prosim te dostala?
kdysi se to z nějakého pomatení uživatelům rozdávalo
Před mnoha lety (2006–7 cca?) s tím přišel někdo z adminů serveru www.geocaching.cz. Jedná se o googlovskou službu, pro svou doménu je možné si zaregistrovat nějaké množství gmailových adres, které se tváří, že jsou z té domény. Dnes je to tuším něco jako G Suite. Admini tehdy nabídli, my se přihlásili a bylo.
aktivováno. Změň si heslo.
kdysi se to z nějakého pomatení uživatelům rozdávalo
Díky moc! :)
AhaPřed mnoha lety (2006–7 cca?) s tím přišel někdo z adminů serveru www.geocaching.cz. Jedná se o googlovskou službu, pro svou doménu je možné si zaregistrovat nějaké množství gmailových adres, které se tváří, že jsou z té domény. Dnes je to tuším něco jako G Suite. Admini tehdy nabídli, my se přihlásili a bylo.